BTLIVE - Concert Coma
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Primele dueluri la Vocea Romaniei - Sezonul #7Cine a mers mai departe după primele dueluri de la Vocea României - sezonul 7 Ștefan Bănică: "Sunetul instrumentului live n-o să fie niciodată înlocuit" - VIDEO INTERVIU Poze concert Sting la Cluj Napoca - 2017 INFO CONCERT:
Hiromi feat. Edmar Castañeda
INFO CONCERT:
Direcția 5
Poze: Concert VAMA - lansarea albumului "Better" - București 2017

Videoclip oficial: Jessie Reyez - Blue Ribbon

După ce EP-ul ei de debut, "Kiddo", a fost foarte apreciat de criticii, Jessie Reyez lansează videoclipul piesei “Blue Ribbon”, un cadou pentru fanii ei.

Videoclipul prezintă cele mai frumoase momente din concertele și călătoriile lui Jessie Reyez și ne arată o altă față a artistei, o tipă funny și spontană, care are o relație specială cu publicul ei. Plină de energie pozitivă, aceasta reușește să impresioneze și să farmece audiența cu mesajele ei îndrăznețe și opiniile puternice.

“Toți acești băieți, îmi spun că sunt frumoasa/ Cine este producătorul tău/ Producătorul este Timmy/ Și nu am nevoie de nimic, am nevoie doar de whiskey/ Toronto, Toronto, Toronto, orașul meu.” spune Jessie Reyez în versurile noii piese, mândră de originile sale.

“Voi toți ați creat aceste amintiri împreună cu mine. Dacă vă vedeți în videoclip, go f---in nuts. Vă iubesc!”- a declarat artista pentru Billboard.

Cu o apariție impresionantă în cadrul emisiunii “The tonight show”, unde a interpretat piesa “Figures” și peste 30 de milioane de streaminguri la albumul ei de debut, Jessie Reyez câștigă noi fani cu fiecare zi.

Citește mai multe despre Jessie Reyez
Videoclipuri cu Jessie Reyez
Publicat de Ispas Ingrid, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE