Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Dolores O'Riordan în deschiderea concrtului The Cranberries de la Romexpo, Bucuresti pe 11 octombrie 2012Dolores O’Riordan, solista The Cranberries, a murit la 46 de ani INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Judas Priest - Firepower
Revoluția Prețurilor vine cu până la 60% reducere. E momentul să vânezi ofertele, mâine poate fi mai scump!

Videoclip oficial: Jessie Reyez - Blue Ribbon

După ce EP-ul ei de debut, "Kiddo", a fost foarte apreciat de criticii, Jessie Reyez lansează videoclipul piesei “Blue Ribbon”, un cadou pentru fanii ei.

Videoclipul prezintă cele mai frumoase momente din concertele și călătoriile lui Jessie Reyez și ne arată o altă față a artistei, o tipă funny și spontană, care are o relație specială cu publicul ei. Plină de energie pozitivă, aceasta reușește să impresioneze și să farmece audiența cu mesajele ei îndrăznețe și opiniile puternice.

“Toți acești băieți, îmi spun că sunt frumoasa/ Cine este producătorul tău/ Producătorul este Timmy/ Și nu am nevoie de nimic, am nevoie doar de whiskey/ Toronto, Toronto, Toronto, orașul meu.” spune Jessie Reyez în versurile noii piese, mândră de originile sale.

“Voi toți ați creat aceste amintiri împreună cu mine. Dacă vă vedeți în videoclip, go f---in nuts. Vă iubesc!”- a declarat artista pentru Billboard.

Cu o apariție impresionantă în cadrul emisiunii “The tonight show”, unde a interpretat piesa “Figures” și peste 30 de milioane de streaminguri la albumul ei de debut, Jessie Reyez câștigă noi fani cu fiecare zi.

Citește mai multe despre Jessie Reyez
Videoclipuri cu Jessie Reyez
Publicat de Ispas Ingrid, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE