Urmărește-ne în Social Media

Jessie J - Think About That

Jessie J ni se prezintă în toată splendoarea şi feminitatea sa în clipul piesei "Think About That". Un material alb-negru care o include pe Jessie îmbrăcată foarte sumar, vulnerabilă şi expusă privitorilor.

"Think About That" aminteşte de "Beautiful” al Christinei Aguilera, o declaraţie de putere şi încredere în sine. Jessie J a fost activă în ultima vreme, prin lansări de clipuri şi piese, precum "Real Deal", prefaţând un viitor LP. Această piesă sensibilă începe cu un pian ca o serie de picături de ploaie şi o percuţie discretă, sacadată. Jessie îşi cântă versurile ca o mărturisire, cu respiraţii profunde între versuri şi triluri lungi la final de vers.

Acesta este de departe cel mai sexy clip al toamnei, dar şi cel mai senzual videoclip al artistei. În ţinute S&M, ciorapi din plasă şi body-uri transparente, muziciana de 29 de ani nu se teme să îşi "pună viaţa în faţa ochilor noştri". Conceptul de "bondage" continuă în clip chiar şi după ce artista apare într-o rochie, dar cu încheieturile legate cu frânghie.

Melodia ar fi ca acasă într-o peliculă de tip "50 Shades of Grey". Totul se încheie cu un cor de voci masculine şi Jessie dispărând precum Catwoman într-o alee plină de ceaţă. Noile single-uri au fost extrase de pe viitorul album, "R.O.S.E". Pe acest track Jessie J atacă un "trădător" misterios, care a folosit faima tinerei pentru a face bani.

De producţie s-a ocupat DJ Camper, care a dus o muncă de convingere cu vocea care ne-a adus mega hitul "Price Tag". Se pare că britanica era în pană de inspiraţie şi nu mai dorea să scrie melodii noi. Cumva Camper a convins-o şi i-a pus să asculte instrumentalul la "Think About That" pe loop. Rezultatul? Versurile au început să curgă şi în 15 minute melodia era gata.

PUBLICITATE
Comentarii