Urmărește-ne în Social Media

Jessie J - Think About That

Jessie J ni se prezintă în toată splendoarea şi feminitatea sa în clipul piesei "Think About That". Un material alb-negru care o include pe Jessie îmbrăcată foarte sumar, vulnerabilă şi expusă privitorilor.

"Think About That" aminteşte de "Beautiful” al Christinei Aguilera, o declaraţie de putere şi încredere în sine. Jessie J a fost activă în ultima vreme, prin lansări de clipuri şi piese, precum "Real Deal", prefaţând un viitor LP. Această piesă sensibilă începe cu un pian ca o serie de picături de ploaie şi o percuţie discretă, sacadată. Jessie îşi cântă versurile ca o mărturisire, cu respiraţii profunde între versuri şi triluri lungi la final de vers.

Acesta este de departe cel mai sexy clip al toamnei, dar şi cel mai senzual videoclip al artistei. În ţinute S&M, ciorapi din plasă şi body-uri transparente, muziciana de 29 de ani nu se teme să îşi "pună viaţa în faţa ochilor noştri". Conceptul de "bondage" continuă în clip chiar şi după ce artista apare într-o rochie, dar cu încheieturile legate cu frânghie.

Melodia ar fi ca acasă într-o peliculă de tip "50 Shades of Grey". Totul se încheie cu un cor de voci masculine şi Jessie dispărând precum Catwoman într-o alee plină de ceaţă. Noile single-uri au fost extrase de pe viitorul album, "R.O.S.E". Pe acest track Jessie J atacă un "trădător" misterios, care a folosit faima tinerei pentru a face bani.

De producţie s-a ocupat DJ Camper, care a dus o muncă de convingere cu vocea care ne-a adus mega hitul "Price Tag". Se pare că britanica era în pană de inspiraţie şi nu mai dorea să scrie melodii noi. Cumva Camper a convins-o şi i-a pus să asculte instrumentalul la "Think About That" pe loop. Rezultatul? Versurile au început să curgă şi în 15 minute melodia era gata.

PUBLICITATE
Comentarii

Lifestyle

Jessie J a ajuns la spital după ce și-a pierdut temporar auzul

Jessie J a fost nevoită să petreacă Ajunul Crăciunului în spital după ce starea sa de sănătate s-a deteriorat. Cântăreața în vârstă de 32 de ani se află acum sub tratament și se simte mai bine. Găsești detalii în articol.

Publicat

pe

Concert Jessie J la Electric Castle pe 22 iulie 2018 │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

Jessie J, pe numele său real Jessica Cornish, a ajuns la spital după ce nu mai putea să audă cu urechea dreaptă și își tot pierdea echilibrul. Cântăreața a fost diagnosticata cu boala Ménière. Aceasta este o afecțiune a urechii interne care produce vertij, hipoacuzie neurosenzorială fluctuantă și tinitus (țiuitul urechii).

Jessie J a fost cea care a dezvăluit acest diagnostic. Artista le-a povestit fanilor experiența, prin intermediul paginii sale de Instagram:

"Când m-am trezit am simțit că nu mai aud deloc cu urechea și că nu pot merge în linie dreaptă. Mi s-a spus că am boala Ménière. Știu că o mulțime de oameni suferă de asta și multe persoane m-au contactat și mi-au dat sfaturi. Ar fi putut fi mult mai rău, așa că asta este. Sunt foarte recunoscătoare pentru starea mea de sănătate. Doar că m-a luat prin surprindere. Însă mă bucur că am mers din timp la spital și au descoperit care este problema. Am primit tratamentul potrivit, așa că mă simt mult mai bine astăzi.

În ceea ce privește cariera muzicală, ultimele materiale discografice al cântăreței britanice au fost lansate în 2018. Unul dintre ele este un album cu melodii de Crăciun, intitulat "This Christmas Day". Al doilea album este "R.O.S.E", compus din patru acte, titlul discului fiind un acronim pentru patru cuvinte cheie: "Realizations", "Obsessions", "Sex" şi "Empowerment".

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< iun. 2021 >>
lmmjvsd
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4