Urmărește-ne în Social Media

Jessie J - Think About That

Jessie J ni se prezintă în toată splendoarea şi feminitatea sa în clipul piesei "Think About That". Un material alb-negru care o include pe Jessie îmbrăcată foarte sumar, vulnerabilă şi expusă privitorilor.

"Think About That" aminteşte de "Beautiful” al Christinei Aguilera, o declaraţie de putere şi încredere în sine. Jessie J a fost activă în ultima vreme, prin lansări de clipuri şi piese, precum "Real Deal", prefaţând un viitor LP. Această piesă sensibilă începe cu un pian ca o serie de picături de ploaie şi o percuţie discretă, sacadată. Jessie îşi cântă versurile ca o mărturisire, cu respiraţii profunde între versuri şi triluri lungi la final de vers.

Acesta este de departe cel mai sexy clip al toamnei, dar şi cel mai senzual videoclip al artistei. În ţinute S&M, ciorapi din plasă şi body-uri transparente, muziciana de 29 de ani nu se teme să îşi "pună viaţa în faţa ochilor noştri". Conceptul de "bondage" continuă în clip chiar şi după ce artista apare într-o rochie, dar cu încheieturile legate cu frânghie.

Melodia ar fi ca acasă într-o peliculă de tip "50 Shades of Grey". Totul se încheie cu un cor de voci masculine şi Jessie dispărând precum Catwoman într-o alee plină de ceaţă. Noile single-uri au fost extrase de pe viitorul album, "R.O.S.E". Pe acest track Jessie J atacă un "trădător" misterios, care a folosit faima tinerei pentru a face bani.

De producţie s-a ocupat DJ Camper, care a dus o muncă de convingere cu vocea care ne-a adus mega hitul "Price Tag". Se pare că britanica era în pană de inspiraţie şi nu mai dorea să scrie melodii noi. Cumva Camper a convins-o şi i-a pus să asculte instrumentalul la "Think About That" pe loop. Rezultatul? Versurile au început să curgă şi în 15 minute melodia era gata.

PUBLICITATE
Comentarii

Lifestyle

Cântăreața Jessie J a dezvăluit că este însărcinată - VIDEO

Jessie J a dat frumosul anunț în cadrul unui clip postat pe pagina sa de Instagram. Cântăreața de 34 de ani a declarat că este fericită, dar în același timp, îngrozită să împărtășească vestea. Detalii în articol.

Publicat

pe

Concert Jessie J la Electric Castle pe 22 iulie 2018 │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

Jessie J a publicat pe Instagram un videoclip dulce și emoționant, pe fundal auzindu-se melodia ei, "Sunflower". Clipul începe cu un test de sarcină pozitiv și continuă cu un montaj de imagini cu ecografii și cu burtica care începe să prindă contur.

"Sunt atât de fericită și îngrozită să dezvălui în sfârșit asta... Vă rog să fiți blânzi cu mine. Sincer, fata voastră nu vrea decât să plângă în public, într-un costum de pisică, mâncând un castravete murat îmbrăcat în ciocolată, fără alte întrebări", este mesajul ce acompaniază clipul video.

În noiembrie 2021, Jessie J își anunța fanii că a pierdut o sarcină. La acea vreme, artista a declarat că a fost informată de medici că bebelușului nu i se mai auzeau bătăile inimii. Odată cu această informație, artista a explicat că a decis să aibă un copil singură, deoarece este tot ce și-a dorit vreodată, iar "viața este scurtă".

Jessie J a început să cânte pe scenă de la 11 ani, la această vârstă obținând un rol în musical-ul "Whistle Down the Wind". A ajuns în atenția publicului larg în 2010, odată cu lansarea single-ului de debut "Do It Like a Dude". A urmat hitul "Price Tag", care a urcat pe prima poziție în topurile a 19 țări. Pe albumul ei de debut, "Who You Are" (2011), s-au regăsit și alte melodii cu priză a public, precum "Nobody's Perfect", "Domino" și "Laserlight".

Artista mai are în discografie alte trei albume de studio: "Alive" (2013), "Sweet Talker" (2014), "R.O.S.E." (2018) și un LP cu piese de Crăciun - "This Christmas Day".

Citește în continuare