Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 Bogdan Ioan, câștigătorul trofeului Vocea României 2018Bogdan Ioan este câștigătorul trofeului Vocea României 2018 INFO CONCERT:
Tom Jones
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Sarah Brightman
André Rieu își extinde iar progamul la Cluj-Napoca, anunță cel de-al patrulea concert în 2019 - BILETE INFO CONCERT:
André Rieu

Videoclip oficial: Jessie J - Not My Ex

Jessie J ne prezintă un videoclip vulnerabil ca o mărturisire intimă, pentru piesa "Not My Ex". Single-ul a debutat cu câteva zile în urmă şi descrie relaţiile trecute ale artistei, cu bune şi cu rele.

Jessie este protagonista singulară a videoclipului "Not My Ex", regizat de către Brian Ziff. Artista trece printr-o multitudine de emoţii, lăsând să se vadă fericirea, tristeţea, anxietatea şi melancolia. Este un material vizual alb-negru, în care o vedem pe tânăra muziciană etalându-şi emoţiile prin gestică şi mimică. Îmbrăcată într-un pulover negru şi cu părul ud, vocea de aur a Marii Britanii explodează de emoţie în faţa camerei.

Acesta este cel mai nou single extras de pe viitorul album, "R.O.S.E.", care va sosi cândva în următoarele luni. Până acum am putut asculta piesele "Think About That" şi "Real Deal", lansate de Jessie J în vară. Britanica de 29 de ani a ajuns la materialul discografic cu numărul 4, care va fi o cronică a luptelor sale personale şi a ascensiunii după o perioadă grea. În 2011 domnişoara J a suferit un atac de panică pe scenă, fiind nevoită să ţină restul concertului în întuneric complet.

În 2017 artista pregăteşte un turneu internaţional, care debutează chiar azi în Koln şi o va aduce pe figura de mentor a emisiunii "The Voice" în Statele Unite, Canada şi Germania.

Am putut-o asculta pe Jessie în anul 2012, cu ocazia lui Orange Summer Party, organizat în Mamaia. Activă din 2005, Jessica Ellen Cornish a abordat stiluri muzicale variate precum R&B, pop, soul, hip hop, dance sau pop rock. Pe lângă talentul vocal deosebit, britanica ştie să cânte la pian şi este o compozitoare apreciată.

Citește mai multe despre Jessie J
Videoclipuri cu Jessie J
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE