Urmărește-ne în Social Media

Jessie J - Masterpiece

Jessie J continuă promovarea albumului “Sweet Talker” prin lansarea unui nou videoclip. Single-ul ales pentru acest vizual se numește ”Masterpiece” și este cel de-al 3-lea extras de pe disc, după ”Bang, bang” și “Burnin’ Up”.

Jessie J și-a propus ca prin noul album “Sweet Talker” să depășească granițele Marii Britanii și să devină un artist pop de calibrul lui Katy Perry sau Rihanna. Primul single ce a spart gheața, indicând strategia artistei britanice, a fost ”Bang, bang”, neașteptata colaborare cu Ariana Grande și Nicki Minaj. Formula a funcționat, piesa devenind Number One în UK și Australia și urcând până pe poziția a 3-a în US Billboard Hot 100.

Pe aceeași abordare a mers și cel de-al doilea single, “Burnin’ Up” feat. 2 Chainz: ritm energic, senzualitate și o coregrafie executată cu o determinare similară lui Beyonce. Pentru videoclip, artista britanică a colaborat cu Hannah Lux Davis, cea care a regizat și clipul anterior, ”Bang, bang”.

Noul single extras este ”Masterpiece” și este o piesă care vorbește despre dorința artistei de a excela și despre procesul de maturizare și evoluție prin care trece.

Sweet Talker“, cel de-al 3-lea album Jessie J, a fost lansat pe piață pe 13 octombrie 2014, sub egida Lava Records și Republic Records.

Tracklist “Sweet Talker” – Jessie J:

 1. “Ain’t Been Done”
 2. “Burnin’ Up” (featuring 2 Chainz)
 3. “Sweet Talker”
 4. “Bang Bang” (with Ariana Grande and Nicki Minaj)
 5. “Fire”
 6. “Personal”
 7. “Masterpiece”
 8. “Seal Me with a Kiss” (featuring De La Soul)
 9. “Said Too Much”
 10. “Loud” (featuring Lindsey Stirling)
 11. “Keep Us Together”
 12. “Get Away”

Sweet Talker — Deluxe edition (bonus tracks)

 1. “Your Loss I’m Found”
 2. “Strip”
 3. “You Don’t Really Know Me”

PUBLICITATE
Comentarii