Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BT Live: GOLAN / Ruben Keybo
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi

Videoclip oficial: Jess Glynne - Take Me Home

Jess Glynne, artista cu cele mai multe hituri înregistrate anul acesta în UK, a lansat videoclipul noului single ”Take Me Home”. Piesa face parte din campania umanitară BBC Children In Need.

Artista britanică Jess Glynne a lansat o nouă piesă de pe albumul ei de debut, “I Cry When I Laugh“. Noul single se numește ”Take Me Home” și a fost compus de Glynne în colaborare cu Wayne Hector, Nick Tsang și Steve Mac.

Piesa promovează o cauză umanitară, fiind inclusă în campania BBC Children In Need 2015.

”Aceasta este o piesă care vorbește despre nevoia de a avea pe cineva alături în cele mai vulnerabile momente ale tale. Este o piesă emoționantă și trebuie să recunosc că îmi vine să plâng de fiecare dată când o cânt live. Sper ca oamenii să realizeze că e important să fie solidari cu ceilalți în momentele grele. Mă bucur că piesa face parte din proiectul BBC Children In Need. Este o cauză socială importantă”, a declarat Jess Glynne.

Albumul “I Cry When I Laugh“, pe care se găsește piesa ”Take Me Home”, a fost lansat în august 2015. Metarialul s-a plasat pe prima poziție în topul albumelor din UK.

Citește mai multe despre Jess Glynne
Videoclipuri cu Jess Glynne
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE