Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Enrique Iglesias concertează în octombrie la Cluj-Napoca Spotlight FestivalBob Sinclar vine la Spotlight - Festivalul Internațional al Luminii 2019 INFO CONCERT:
The Cure
Aris Negoiţă, puştiul cu dans de senzaţie de la Românii au TalentUrmăreşte-l pe Aris Negoiţă, puştiul cu dans de senzaţie de la Românii au Talent - VIDEO INFO CONCERT:
HAVASI Concert Show
INFO CONCERT:
Neversea 2019

Videoclip oficial: Jess Glynne - All I Am

Jess Glynne ne oferă ”o părticică” din viața ei în noul videoclip ”All I Am”, mulțumind pe această cale oamenilor minunați care o sprijină zi de zi. Melodia va fi inclusă pe următorul album al artistei, ”Always In Between”.

”A fost foarte special pentru mine să filmez acest videoclip (”All I Am”) ...Nu aș putea fi mai norocoasă decât sunt, să am atâția oameni minunați în viața mea, iar mulți dintre ei sunt în videoclip. Iată o mică părticică din mine...Sper să vă placă”, a transmis Jess Glynne fanilor săi.

Piesa ”All I Am” poate fi descărcată automat de către cei care precomandă albumul ”Always In Between”. Cel de-al doilea album de studio a artistei britanice este așteptat să apară anul acesta, pe 12 octombrie.

Tracklist ”Always In Between” - Jess Glynne:

 1. "Intro"
 2. "No One"
 3. "I'll Be There"
 4. "Thursday"
 5. "All I Am"
 6. "See Me On Top"
 7. "Never Let Me Go"
 8. "Broken"
 9. "Hate/Love"
 10. "Won't Say No"
 11. "Rollin"
 12. "Nevermind"

Jess Glynne este una dintre cele mai apreciate artiste britanice ale noului val. Primul ei album, ”I Cry When I Laugh”, a fost lansat în august 2015 și a debutat pe prima poziție în topul discurilor din UK. Jess are, de asemenea, 5 single-uri care s-au plasat în fruntea clasamentului britanic: "Rather Be" (piesa lansată cu Clean Bandit),"My Love" (piesa lansată cu Route 94's), "Hold My Hand", "Don't Be So Hard on Yourself" și "Not Letting Go" (piesă lansată cu Tinie Tempah).

Citește mai multe despre Jess Glynne
Videoclipuri cu Jess Glynne
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE