Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Videoclip oficial: Jess Glynne - Ain't Got Far To Go

Jess Glynne a lansat videoclipul noului single ”Ain't Got Far To Go”. Piesa este extrasă de pe albumul de debut al artistei, ”I Cry When I Laugh”.

Jess Glynne continuă promovarea primului ei album lansând un nou videoclip. ”Ain't Got Far To Go” a fost filmat în Cuba, fiind regizat de Declan Whitebloom. Piesa a fost compusă de artista britanică împreună cu Knox Brown, Fin Dow-Smith și Janée “Jin Jin” Bennett.

””Ain't Got Far To Go” este o piesă specială pentru mine. A marcat un moment definitoriu în crearea albumului, a fost piesa care a făcut ca totul să aibă sens și nu pot decât să-i mulțumesc lui Knox Brown pentru asta.

Am cunoscut niște oameni grozavi, care au fost atât de calzi, carismatici și muncitori și despre asta se vorbește și în piesă. Încă o dată, Declan și Jolene au adus melodia la viață și cred că este videoclipul meu preferat din multe puncte de vedere. Sper să vă placă!”, a scris artista pe pagina sa de Facebook.

Jess Glynne a fost una dintre cele mai apreciate artiste britanice ale anului 2015. Primul ei album, ”I Cry When I Laugh”, a fost lansat în august 2015 și a debutat direct pe prima poziție în topul discurilor din UK. Jess are, de asemenea, 5 single-uri care s-au plasat în fruntea clasamentului britanic: "Rather Be" (piesa lansată cu Clean Bandit),"My Love" (piesa lansată cu Route 94's), "Hold My Hand", "Don't Be So Hard on Yourself" și "Not Letting Go" (piesă lansată cu Tinie Tempah).

Citește mai multe despre Jess Glynne
Videoclipuri cu Jess Glynne
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE