Urmărește-ne în Social Media

JerryCo feat. Proconsul - Așa Trec Anii

JerryCo și Proconsul au lansat videoclipul piesei "Așa trec anii". Melodia ce include versurile unei strofe din poezia "Glossă", a lui Mihai Eminescu, are un mesaj motivațional și ușor melancolic.

Cu un mesaj motivațional și tentă melancolică, single-ul "Așa trec anii" a fost compus de Gabriel HuibanJerryCo și Bodo, solistul trupei Proconsul. Versurile integrează și patru versuri din poezia "Glossa" scrisă de Mihai Eminescu în 1883: "Vreme trece, vreme vine, / Toate-s vechi şi nouă toate; / Ce e rău şi ce e bine /... / Tu rămâi rece la toate". Chiar dacă nu în ordinea aleasă de poet, versurile lui Eminescu se integrează în atmosfera și în mesajul piesei. Nici portretul poetului nu lipsește din clip, fiind imprimat pe tricoul lui JerryCo.

"Videoclipul a fost filmat în București pe parcursul a trei zile și urmărește firul epic al versurilor care vorbesc într-un stil "dureros de dulce" despre cât de repede trece timpul. Clipul surprinde, printre altele, scene cu un tânăr JerryCo și prima lui dragoste, dar și o confesiune reminiscentă a rapper-ului ajuns la maturitate, pe care o face în fata celei mai dragi ființe din viața lui.", a declarat JerryCo.

Videoclipul "Așa trec anii", ce a fost regizat de OnX Media / GFS Production, rememorează unele dintre cele mai frumoase etape din viața unui om, de la inocența copilăriei la descoperirea iubirii adevărate. Piesa "Așa trec anii" vorbește despre trecerea rapidă a timpului, transmițând o ideea ca un motto: trebuie să adaugi viață anilor și nu ani vieții.

În ultima perioadă, JerryCo a colaborat cu Alex Vasilache pentru single-ul "Campion", în al cărui videoclip apare și Leonard Doroftei. Cel mai recent single al trupei Proconsul - "Ești fata pentru care cânt" poate fi urmărit din luna aprilie pe InfoMusic.

Comentarii