Urmărește-ne în Social Media

Jerry Cantrell - Prism of Doubt

Jerry Cantrell, solistul și chitaristul trupei Alice in Chains, a lansat videoclipul piesei "Prism Of Doubt". Materialul este disponibil în articol, te invităm să-l urmărești.

"Prism of Doubt" este extrasă de pe cel mai recent album al lui Cantrell, "Brighten", lansat în octombrie 2021. Melodia beneficiază acum de un videoclip oficial, regizat de Zoe Katz.

"Brighten" este primul material solo de la "Degradation Trip Volumes 1 & 2", un dublu album lansat în 2002, ce a servit ca tribut pentru regretatul Layne Staley. Albumul a fost lansat pe 29 octombrie 2021 și a primit numeroase aprecieri din partea criticilor de specialitate.

Primăvara trecută, Cantrell a finalizat turneul de promovare a albumului "Brighten" din SUA. Trupa lui Jerry pentru seria de concerte a fost formată din Bates (chitară), Puciato (backing vocals), Sharone (tobe), George Adrian (bas), Michael Rozon (pedal steel) și Jason Achilles (clape). Lineup-ul a inclus melodii de pe discul "Brighten", împreună cu cele mai apreciate piese din catalogul lui Jerry.

Cariera lui Jerry în afara trupei Alice in Chains a constat în alte două albume solo - "Boggy Depot", lansat în 1998, urmat de deja menționatul "Degradation Trip". Pe lângă aceste materiale, Jerry a compus muzică pentru coloana sonoră a mai multor filme precum "Spider-Man", "The Cable Guy", "John Wick 2", "Last Action Hero" sau "The Punisher".

PUBLICITATE
Comentarii