Urmărește-ne în Social Media

Jerry Cantrell - Had To Know

Jerry Cantrell, fondatorul și chitaristul trupei Alice in Chains, a lansat videoclipul oficial al piesei "Had To Know". Regizat de Jim Louvau, clipul a fost filmat în timpul turneului de promovare a albumului "Brighten". Te invităm să îl urmărești.

După anterioarele "Siren Song", "Brighten" și "Atone", Jerry Cantrell mai lansează o piesă de pe cel mai recent album "Brighten". "Had to Know" a fost compusă de muzician alături de Tyler Bates și Paul Fig.

"Brighten" este primul material solo de la "Degradation Trip Volumes 1 & 2", un dublu album lansat în 2002, ce a servit ca tribut pentru regretatul Layne Staley. Albumul a fost lansat pe 29 octombrie 2021 și a primit numeroase aprecieri din partea criticilor de specialitate.

Cariera lui Jerry în afara trupei Alice in Chains a constat în alte două albume solo - "Boggy Depot", lansat în 1998, urmat de deja menționatul "Degradation Trip". Pe lângă aceste materiale, Jerry a compus muzică pentru coloana sonoră a mai multor filme precum "Spider-Man", "The Cable Guy", "John Wick 2", "Last Action Hero" sau "The Punisher".

Tracklist "Brighten":

  1. Atone
  2. Brighten
  3. Prism of Doubt
  4. Black Hearts and Evil Done
  5. Siren Song
  6. Had To Know
  7. Nobody Breaks You
  8. Dismembered
  9. Goodbye (Elton John cover)

PUBLICITATE
Comentarii