Urmărește-ne în Social Media

Jerry Cantrell - Brighten

Jerry Cantrell (Alice in Chains) a lansat un nou single cu videoclip. Materialul se numește "Brighten" și este disponibil în articol. Te invităm să-l urmărești.

Muzicianul Jerry Cantrell prezintă fanilor "Brighten", piesa ce dă numele viitorului album, ce va fi lansat pe 29 octombrie. Videoclipul, în regia lui Gilbert Trejo, fiul renumitului actor Danny Trejo, se bazează vag pe legenda mâncătorilor de lotus din "Odiseea" lui Homer.

Clipul prezintă povestea unui bărbat care are o experiență psihedelică ca urmare a consumului de flori; un mâncător de lotus este o persoană care își petrece timpul răsfățându-se în plăcere instantanee mai degrabă decât să se ocupe de ceva practic. Imaginile sunt intercalate cu un show live susținut de Jerry Cantrell, Tyler Bates (bas), Greg Puciato (chitară și backing vocals), bateristul Abe Laboriel Jr și pianistul Vincent Jones.

"Destul de devreme, știam că <<Brighten>> va fi piesa de temelie a albumului și părea să se potrivească ca titlu. Există mult întuneric și discrepanță, dar există și ceva lumină, spațiu și energii pozitive", a declarat Jerry Cantrell despre noua piesă.

În ceea ce privește albumul "Brighten", acesta ar fi primul material solo de la "Degradation Trip Volumes 1 & 2", un dublu album lansat în 2002, ce a servit ca tribut pentru regretatul Layne Staley. Anterior, Jerry Cantrell lansase alt disc solo -  "Boggy Depot" (1998).

Tracklist "Brighten":

  1. Atone
  2. Brighten
  3. Prism of Doubt
  4. Black Hearts and Evil Done
  5. Siren Song
  6. Had To Know
  7. Nobody Breaks You
  8. Dismembered
  9. Goodbye (Elton John cover)

PUBLICITATE
Comentarii