Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019

Videoclip oficial: Jennifer Lopez feat. Iggy Azalea - Booty

Jennifer Lopez și Iggy Azalea duc clipurile provocatoare la următorul nivel. Dacă Shakira și Rihanna au stârnit controverse printr-un videoclip ce intriga doar prin sugestie, colaborarea dintre Iggy și Jennifer va fi cu siguranță un subiect mult mai fierbinte.
Urmărește-ne pe

Miley Cyrus și Nicki Minaj riscă să fie detronate de Jennifer Lopez și Iggy Azalea. Ne referim, desigur, la potențialul de a stârni discuții în media pe tema sexualității din videoclipuri. Dacă în cazul lui Miley Cyrus criticile au venit pe fondul vârstei și a influenței negative asupra tinerelor generații, iar în discuțiile despre Nicki Minaj termenul ”pornografie” a fost utilizat fără rezerve, în cazul noului duet, cele două ar putea scăpa cu doar câteva priviri acuzatoare, ce nu vor putea detrona deja legendarul "Booty" de pe piedestalul rotunjimilor admirate la Hollywood.

Inițial, piesa "Booty" a fost înregistrată cu Pitbull, ulterior J Lo considerând că Iggy Azalea este o alegere mai potrivită pentru o colaborare. Pentru această melodie, Jennifer Lopez a lucrat cu o listă lungă de producători: Cory Rooney, Benny Medina, Chris Brown, Asia Bryant, Armando Pérez, Thomas Wesley Pentz, Lewis D. Gittus, Tedra Renee Wilson și Danny Omerhodic.

"Booty" este cel de-al 3-lea single extras de pe noul album al artistei, "A.K.A.". Discul a debutat pe prima poziție în US Top R&B/Hip Hop Albums realizat de Billboard, primind preponderent recenzii pozitive.

Tracklist "A.K.A." - Jennifer Lopez

 1. A.K.A. (feat. T.I.)
 2. First Love
 3. Never Satisfied
 4. I Luh Ya Papi (feat. French Montana)
 5. Acting Like That (feat. Iggy Azalea)
 6. Emotions
 7. So Good
 8. Let It Be Me
 9. Worry No More (feat. Rick Ross)
 10. Booty (feat. Pitbull)

Deluxe Edition

 1. TENS (feat. Jack Misrahi)
 2. Troubeaux (feat. Nas)
 3. Expertease (Ready Set Go)
 4. Same Girl (feat. French Montana)

Japanese Edition

 1. Charades
 2. Girls (feat. Tyga)

Citește mai multe despre Iggy AzaleaJennifer Lopez
Videoclipuri cu Iggy AzaleaJennifer Lopez
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE