Urmărește-ne în Social Media

Jennifer Lopez - Feel the Light

Jennifer Lopez a lansat videoclipul noului single ”Feel the Light”. Piesa este extrasă de pe coloana sonoră a animației ”Home”, ce va debuta în cinematografe pe 27 martie.

Jennifer Lopez ne prezintă o nouă latură artistică prin lansarea piesei ”Feel the Light”. Coregrafiile cu care J.Lo și-a obișnuit fanii lipesesc din noul videoclip, melodia fiind prima baladă promovată ca single în întreaga carieră a artistei.

”Aceasta este prima baladă pe care o lansez ca single. Am înregistrat multe balade, dar niciodată nu le-am lansat ca single-uri. E foarte diferit de ce fac eu în mod obișnuit. E ciudat să nu te miști pe scenă.” - Jennifer Lopez

Piesa ”Feel the Light”, care se regăsește pe coloana sonoră a animației ”Home”, marchează și o altă premieră pentru Jennifer Lopez: melodia e primul proiect care se bucură de entuziasmul copiilor ei.

”Acesta este primul film despre care copiii mei au aflat înainte ca eu să mă implic în proiect. (...) Sunt foarte nerăbdători să vadă filmul. Iar eu sunt fericită că pot fi implicată în acest proiect, de care ei sunt atât de entuziasmați.”

Feel the Light” este compusă de Tor Erik Hermansen, Mikkel S. Eriksen și Kiesa Rae Ellestad pentru albumul de soundtrack-uri a filmului de animație ”Home”. Deși tracklistul discului nu a fost dezvăluit oficial, lista pieselor de pe album a apărut deja online. Materialul include, se pare, 13 melodii, dintre care 5 sunt interpretate de Rihanna.

Tracklist Soundtrack Album ”Home”:

 1. Charli XCX – Red Balloon | Tor Erik Hermansen, Mikkel S. Eriksen, Charlotte Aitchison, Magnus Høiberg
 2. Clarence Coffee Jr – Run to Me | Jonathan Yip, Ray Romulus, Jeremy Reeves, Ray Charles McCulloch II, Clarence Coffee Jr
 3. Rihanna – Dancing In the Dark | Tor Erik Hermansen, Mikkel S. Eriksen, Ester Dean, Maureen McDonald
 4. James Clark – Peaceful Holiday | James Clark
 5. Jim Parsons – Boov Death Song | Jim Parsons
 6. Rihanna – Towards the Sun | Tiago Carvalho, Gary Baker, Robyn Fenty
 7. Rihanna – As Real As You And Me | Rodney Jerkins, Alisha Williams, Robyn Fenty
 8. The Platters – Deck the Halls | John Thomas, Thomas Oliphant
 9. Stargate & Balkan Beat Box – Slushious | Tor Erik Hermansen, Mikkel S. Eriksen, Ori Kaplan
 10. Rihanna – Only Girl (In the World) | Crystal Johnson, Mikkel S. Eriksen, Tor Erik Hermansen, Sandy Wilhelm
 11. Kiesza – Cannonball | Tor Erik Hermansen, Mikkel S. Eriksen, Kiesa Rae Ellestad, Nate Ruess, Emile Haynie
 12. Rihanna – Drop That | Jacob Plant, Robyn Fenty
 13. Jennifer Lopez – Feel the Light | Tor Erik Hermansen, Mikkel S. Eriksen, Kiesa Rae Ellestad, Emile Haynie

PUBLICITATE
Comentarii

Albume noi

Jennifer Lopez anunţă primul album în 8 ani, "This is Me... Now"

Fanii lui Jennifer Lopez au fost intrigaţi pe final de noiembrie 2022 de faptul că artista părea să îşi fi închis pagina de Instagram. A şters toate fotografiile şi totul era compus doar din cadre negre. După câteva zile am aflat motivul: artista anunţă un nou album, primul în 8 ani, "This is Me... Now".

Publicat

pe

Coperta album Jennifer Lopez This is Me Now
Coperta album Jennifer Lopez This is Me Now │ FOTO: Jennifer Lopez

Practic J. Lo şi-a curăţat Instagram-ul pentru a se întoarce în anul 2002, cu 20 de ani în urmă. Apoi s-a retransformat în cea din ziua de azi. La aniversarea cu numărul 20 a albumului "This is Me... Then" avem parte de un album nou, "This is Me... Now". Noile track-uri vor reflecta schimbările din viaţa artistei, inclusiv reluarea legăturii amoroase cu Ben Affleck. Spre exemplu piesa 7, "Dear Ben pt. II" este un tribut pentru melodia "Dear Ben" din 2002, despre relaţia cu acelaşi om.

Mai sunt şi alte indicii presărate pe disc, precum piesa "Midnight Trip to Vegas", care face aluzie la nunta-surpriză a celor doi din Las Vegas, în august 2022. Jennifer Lopez a abordat un interviu celor de la Deadline, în care a vorbit despre temele abordate pe album, menţionând speranţa, credinţa şi "dragostea adevărată care nu moare niciodată".

Iată tracklist-ul noului album:

01 This Is Me … Now
02 To Be Yours
03 Mad în Love
04 Can’t Get Enough
05 Rebound
06 Not. Going. Anywhere.
07 Dear Ben Pt. II
08 Hummingbird
09 Hearts and Flowers
10 Broken Like Me
11 This Time Around
12 Midnight Trip to Vegas
13 Greatest Love Story Never Told

Mai mult de atât, acesta ar fi doar unul dintre multiplele proiecte pe care J. Lo le are în dezvoltare. Încă nu ştim când va sosi totuşi "This is Me... Now", dar cel mai probabil apare prin 2023. Ultimul album lansat de artistă a fost "A.K.A", lansat în 2014. Între timp a mai lansat single-uri şi coloana sonoră a filmului "Marry Me". Muziciana are la activ 8 albume de studio, unul de remixuri, 3 compilaţii şi o coloană sonoră.

Are şi un EP, 65 de single-uri, 5 single-uri caritabile şi 12 promoţionale. A adunat peste 80 de milioane de discuri vândute şi 15 miliarde de stream-uri globale.

Citește în continuare

Muzică și film

Jennifer Lopez are parte de o nuntă de coșmar în "Shotgun Wedding" - TRAILER

Jennifer Lopez îmbracă încă o dată rochia de mireasă, de data aceasta pentru filmul "Shotgun Wedding". Pelicula va fi disponibilă pe Prime Video la începutul anului viitor. Te invităm să afli mai multe detalii și să urmărești trailerul.

Publicat

pe

Jennifer Lopez în "Shotgun Wedding"
Jennifer Lopez în "Shotgun Wedding" │ FOTO: captură YouTube / Prime Video

"Shotgun Wedding" este regizat de Jason Moore, și îmbină thrillerul, romantismul și comedia în 100 de minute de pline de acțiune. Pelicula îi are ca protagoniști pe Jennifer Lopez și Josh Duhamel, în rolul cuplului Darcy și Tom. Aceștia sunt în toiul pregătirilor pentru nuntă. La început, lucrurile par să meargă bine, în ciuda cadoului bizar oferit de soacra mare interpretată de Jennifer Coolidge și prezenței fostului iubit al lui Darcy interpretat de Lenny Kravitz.

În scurt timp însă Darcy simte că ceva nu este în regulă cu frumoasa ceremonie. Ea ajunge să aibă dreptate, deoarece invitații la nuntă sunt brusc luați ostatici sub amenințarea armei de niște mascați. Darcy și Tom pornesc apoi într-o călătorie haotică printr-o junglă tropicală pentru a-și salva invitații, în timp ce sunt încătușați unul de celălalt.

"Shotgun Wedding" va fi disponibil pe Prime Video începând cu 27 ianuarie 2023. Alături de Lopez, Coolidge, Kravitz și Duhamel, filmul îi mai are în distribuție pe Sônia Braga, Cheech Marin, Selena Tan, D’Arcy Carden, Callie Hernandez, Desmin Borges, Steve Coulter și Alberto Isaac.

Anterior, Jennifer Lopez a jucat în "Marry Me", o comedie-romantică concentrată tot în jurul căsătoriei. Artista a interpretat rolul de mireasă și în viața reală, măritându-se cu actorul Ben Affleck în urmă cu câteva săptămâni.

TRAILER "Shotgun Wedding":

Citește în continuare
Concert Depeche Mode 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< ian. 2023 >>
lmmjvsd
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5