Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Trupa Metallica (2018)Metallica revine la București în august 2019 - DETALII BILETE INFO CONCERT:
Metallica
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz

Videoclip oficial: Jennifer Lopez - Amor, Amor, Amor ft Wisin

După ce a dat lovitura cu "Ni Tu Ni Yo", Jennifer Lopez revine cu un videoclip ca un film intens, pentru piesa "Amor, Amor, Amor". Melodia este un featuring cu Wisin, cu influenţe reggaeton şi secvenţe intense de dans.

În "Amor, Amor, Amor" Jennifer Lopez etalează o imagine de puştoaică dansatoare, ţinând pasul cu brio cu echipa sa de dans. Este şocant că J-Lo are 48 de ani, având mişcările şi fizicul similar cu al fetelor care o acompaniază. Cineva a găsit fântâna tinereţii, din care bea şi Keanu Reeves. Filmările au avut loc la metroul dintr-o metropolă americană, probabil New York.

Într-un costum mulat de denim sau cu un top şi pantaloni din piele, Jennifer Lopez apare pe o piesă dansabilă şi foarte catchy. Ne putem imagina lesne că ar fi ajuns imnul vreunei competiţii de fotbal din America de Sud. Wisin este o vedetă din lumea reggaeton-ului, venită direct din Puerto Rico. Noul release este al doilea single de pe viitorul album al lui Jennifer Lopez, "Por Prima Vez".

De producţia noului disc se ocupă artista împreună cu fostul său soţ, Marc Anthony. Versurile acestei melodii ar fi o aluzie la povestea de dragoste dintre J-Lo şi iubitul său, Alex Rodriguez. Cei doi sunt cunoscuţi pentru etalarea afecţiunii în public, iar romanţa lor are şi un imn acum. Regia videoclipului îi aparţine lui Jessy Terrero şi include dansatori din trupa World of Dance, printre care Eva Igo, Diana Pombo, The Lab, Ian Eattwood şi Power Peralta.

Tematica ar fi un soi de dance battle piperat cu reggaeton-ul lui Wisin. După zeci de milioane de vizualizări cu hitul "Ni Tu Ni Yo", "Amor, Amor, Amor" pare a fi pornit pe acelaşi drum al viralităţii.

Citește mai multe despre Jennifer Lopez
Videoclipuri cu Jennifer Lopez
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE