Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 Daniel Rocca în concertul FIRMA din Club Control din Bucuresti pe 2 aprilie 2015Câștigă o invitație dublă la concertul FiRMA din 25 octombrie 2018 Câștigă o invitație dublă la concertul Direcția 5 din 25 octombrie 2018 INFO CONCERT:
Ed Sheeran
INFO CONCERT:
Acadelia
INFO CONCERT:
BT Live: Cuibul / Soul Serenade
INFO CONCERT:
David Duchovny

Videoclip oficial: Jennifer Lopez - Ain't Your Mama

Jennifer Lopez ne surprinde cu un videoclip sexy pentru cel mai recent single ”Ain't Your Mama”, o piesă manifest dedicată femeilor independente. Cântecul a fost compus de Meghan Trainor și poate fi ascultat în articolul de mai jos.

Jennifer Lopez revine cu un nou videoclip pentru cea mai recentă piesă a sa - „Ain't Your Mama”, un imn dedicat femeilor independente care nu își doresc să aibe alături un partener leneș. Cântecul a fost compus de Meghan Trainor, interpreta hitului „All About That Bass”, iar în prezent se bucură de succes la nivel internațional.

Piesa a debutat pe locul 92 în topul Billboard Hot 100, iar în prima săptămâni de la lansare a avut peste 1 milion de ascultători în SUA. Artista a cântat single-ul în premieră în timpul finalei sezonului 15 al emisiunii American Idol.

Cântăreață, actriță, femeie de afaceri și membru al juriului American Idol, Jennifer Lopez a lansat alături de Epic Records 6 albume, în perioada 1999 - 2007.

Citește mai multe despre Jennifer Lopez
Videoclipuri cu Jennifer Lopez
Publicat de Miruna Haican, Ex-Reporter, pe .
CLOSE
CLOSE