Urmărește-ne în Social Media

Jeff Beck & Johnny Depp - This is a Song for Miss Hedy Lamarr

Johnny Depp a lansat "This Is a Song for Miss Hedy Lamarr", o piesă scrisă de el și interpretată alături de Jeff Beck. Melodia este extrasă de pe viitorul album al celor doi. Te invităm să o asculți și să urmărești videoclipul.

"This is a Song for Miss Hedy Lamarr" este o baladă rock, cântată de Johnny Depp și presărată de solo-uri de chitară a la Beck. Melodia este o odă adusă actriței și inventatoarei Hedy Lamarr, a cărei carieră a întâmpinat numeroase dificultăți atât la Hollywood, cât și în domeniul științei. Versurile piesei se pot, de asemenea, referi și la evenimentele recente din viața lui Johnny Depp: "Nu mai cred / Nu mai pot să cred / Nu voi mai crede în oameni / E atât de greu să vorbești când nimeni nu ascultă / Și toată lumea se holbează în timp ce tremuri de frică.

"This is a Song for Miss Hedy Lamarr" este a doua piesă lansată de Johnny Depp și Jeff Beck. Acum doi ani, în primele săptămânii ale pandemiei de COVID, cei doi au lansat "Isolation", un cover după John Lennon. Depp și Beck s-au cunoscut în 2016, iar în 2019 au început să lucreze la un album. Materialul se intitulează "18" și urmează să fie lansat pe 15 iulie.

Deși Johnny Depp este cunoscut publicului larg datorită carierei actoricești, el este pasionat de muzică din adolescență. În ultimii ani, Depp a făcut serioase incursiuni în industria muzicală, una dintre cele mai marcante fiind cu Alice Cooper și Joe Perry în trupa Hollywood Vampires.

Tracklist "18":

 1. Midnight Walker (Davy Spillane cover)
 2. Death and Resurrection Show (Killing Joke cover)
 3. Time (Dennis Wilson cover)
 4. Sad Motherfuckin’ Parade (Johnny Depp original)
 5. Don’t Talk (Put Your Head on My Shoulder) (Beach Boys cover)
 6. This Is a Song for Miss Hedy Lamarr (Johnny Depp original)
 7. Caroline, No (Beach Boys cover)
 8. Ooo Baby Baby (The Miracles cover)
 9. What’s Going On (Marvin Gaye cover)
 10. Venus in Furs (The Velvet Underground cover)
 11. Let It Be Me (The Everly Brothers cover)
 12. Stars (Janis Ian cover)
 13. Isolation (John Lennon cover)*
Comentarii