Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Videoclip oficial: Jean-Michel Jarre, Edward Snowden - Exit

Jean-Michel Jarre a colaborat cu Edward Snowden, fost angajat al CIA și NSA, pentru un single nou, cu iz politic, intitulat ”Exit”. Piesa este prezentată publicului împreună cu un videoclip creat de Laurent Blin și Louis Hallonet.
Urmărește-ne pe

Jean-Michel Jarre a realizat o colaborare neașteptată, cu o persoană din afara spectrului muzical. Este vorba despre Edward Snowden, cunoscut pentru activitatea sa în serviciul de pază și sectorul tehnic al serviciului de spionaj american al CIA și NSA.

Piesa rezultată de pe urma acestei atipice colaborări este intitulată ”Exit” și se regăsește pe noul album al lui Jean-Michel Jarre, “Electronica 2: The Heart of Noise“. Discul va fi lansat pe 6 mai, prin intermediul Music Affair și Sony Music Entertainment.

După concertele de la București, din 2008 și 2011, Jean-Michel Jarre va reveni anul acesta în România într-un show live spectaculos, după o perioadă de șase ani de absență de pe marile scene ale lumii. Turneul mondial “Electronica” va avea startul în Europa în luna octombrie, iar pe 11 noiembrie artistul francez Jean-Michel Jarre va fi la Cluj-Napoca, unde va concerta în Sala Polivalentă.

Renumit pentru fascinantele efecte vizuale și pentru folosirea tehnologiei digitale de ultimă oră, care au încântat milioane de oameni din întreaga lume, show-ul promite încă o dată să fie o călătorie muzicală cu adevărat captivantă. Jean-Michel Jarre dorește să își captiveze publicul cu noile melodii cuprinse în cel mai recent album intitulat “Electronica 2: The Heart of Noise“, dar și cu deja cunoscutele albume “Oxygene” (1976) sau “Equinoxe” (1978).

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește și acest articol:

Citește mai multe despre Jean-Michel Jarre
Videoclipuri cu Jean-Michel Jarre
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE