Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Slipknot

Videoclip oficial: Jean Gavril - Totul sau nimic

Jean Gavril, un artist proaspăt lansat pe piața muzicală din România, a filmat un videoclip de promovare a noului single ”Totul sau nimic”.

„”Eu sunt în căutări cu mine însumi, ca noi toţi de altfel, iar piesa asta e o abordare nouă pentru mine. Îmi place, are contraste între strofe, refren, versuri, lucruri care se aplică şi în real life la mine. ”Totul sau nimic” conține un mesaj universal valabil pentru toţi cei care îşi doresc să realizeze lucruri măreţe şi nu se mulțumesc cu jumătăţi de măsură, dar este şi povestea mea de dragoste, prin care un muzician şi o dansatoare, separaţi de mii de kilometri, au reuşit să reziste în ciuda a ceea ce lumea le-a spus că este imposibil””, a declarat Jean.

Pentru Jean Gavril muzică înseamnă energie. O energie pe care doreşte să o transmită publicului. Nu crede în graniţe sau limite. Nu se mulţumeşte cu jumătăţi de măsură. Vrea şi ştie cel mai bine să se exprime prin muzică. O face fără să se gândească: De ce? Pentru ce? Când? Unde?.

Student la Arhitectură, în vârstă de doar 21 de ani, Jean Gavril este un artist desăvârşit şi este o adevărată orchestra umană - cânta şi compune la toate instrumentele unui full band, de la tobe la clape, chitară, bass şi bineînţeles voce.

Timpul liber şi-l dedică tot artei, scriind poezii şi versuri la propria sa maşină de scris. Pe lângă asta, se joacă cu aparatul de fotografiat, realizează navomodele, îl citeşte de Marchizul de Sade şi ascultă muzică: de la Led Zeppelin la The White Stripes şi de la Paolo Nutini la Green Day.

Citește mai multe despre Jean Gavril
Videoclipuri cu Jean Gavril
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe și actualizat pe la .
CLOSE
CLOSE