Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Slipknot

Videoclip oficial: Jean Gavril - Tocuri

Jean Gavril a lansat un nou single, intitulat ”Tocuri”. Piesa este compusă de artist împreună cu Șerban Cazan și Lucian Nagy.

Noua piesă "Tocuri" este inspirată de o poveste reală. Melodia s-a născut prin colaborarea dintre Jean, Roton Music și HaHaHa Production - unde a și fost produsă. Versurile sunt semnate de Jean Gavril.

"Trec printr-o perioadă de schimbare, învăț cum să las în urmă piedicile pe care mi le pun singur, fac un exercițiu constant de vulnerabilitate artistică.

Piesa nu este despre o iubire pierdută sau vreo fată care să își bată joc de mine, ci mai degrabă este vorba despre mine, eu consumând din interior orice urmă de furie sau resentiment rămas în mine, despre mine cel care își ridică așteptările undeva foarte sus, ca la final să sfârșească într-un infinit tunel al confuziei, într-o cădere liberă, dezamagit de propriile iluzii și așteptări care există doar în mintea mea", declară Jean.

Pentru Jean Gavril muzică înseamnă energie. O energie pe care doreşte să o transmită publicului. Nu crede în graniţe sau limite. Nu se mulţumeşte cu jumătăţi de măsură. Vrea şi ştie cel mai bine să se exprime prin muzică. O face fără să se gândească: De ce? Pentru ce? Când? Unde?.

În vârstă de doar 22 de ani, Jean Gavril este un artist desăvârşit şi este o adevărată orchestra umană - cânta şi compune la toate instrumentele unui full band, de la tobe la clape, chitară, bass şi bineînţeles voce.

Timpul liber şi-l dedică tot artei, scriind poezii şi versuri la propria sa maşină de scris. Pe lângă asta, se joacă cu aparatul de fotografiat, realizează navomodele, îl citeşte de Marchizul de Sade şi ascultă muzică: de la Led Zeppelin la The White Stripes şi de la Paolo Nutini la Green Day.

Citește mai multe despre Jean Gavril
Videoclipuri cu Jean Gavril
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE