Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Sarah Brightman
INFO CONCERT:
Apocalyptica
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Deep Purple

Videoclip oficial: Jean Gavril - Sex în lift

Despre videoclipul piesei "Sex în lift", Jean Gavril a spus: "Am vrut să redăm o imagine reală a ceea ce se întâmplă, de aceea am folosit săruturi reale, pe bune, cu limba, cu drag." Mai multe detalii puteți afla în articol.

Compusă de Jean Gavril și produsă alături de Cazan Șerban și Nagy Lucian în studiourile HaHaHa Production, "Sex în lift" continuă nouă direcție muzicală a artistului, ce îmbină influențe alternative, indie, funk și pop, lăsându-și amprenta unică în peisajul muzicii autohtone.

"Momentul ăla când intri într-un lift cu o persoană străină și te întrebi oare cine este, ce face, unde merge, hmm ... arată bine, miroase bine... și mintea îți fuge departe.
Uiți pentru o secundă de lucrurile din jur, scurt și intim, între 4 pereți foarte apropiați unul de celălalt, respirând același aer.
Piesa asta este inspirată de discuțiile nice sau awkward ce pot avea loc într-un lift, fie pe timp de zi sau noapte, fie îmbrăcăți sau dezbrăcați, străini sau iubiți, cu băieți sau cu fete, înainte ca ușile să se deschidă din nou și realitatea să între înapoi în lift. Dar cine a zis să ne oprim la 2 persoane...
Ne întoarcem noaptea din club, suntem un pic amețiți toți, iar liftul ne obligă să stăm apropiați, ne ajută, oglinda ne trage înspre ea... și așa începe o călătorie ce parcă nu se mai termină.
Vă invit să urmăriți un dialog între oameni, în scurtele momente în care ne mai permitem să ne ducem departe cu gândul, și să va arăt la ce mi-a fugit mie mintea uneori când eram într-un lift.
Eu cobor la etajul 6,5 vă rog." a declarat Jean Gavril.

"Cuțit la abdomen" este EP-ul de debut al lui Jean Gavril. Cu un mesaj muzical puternic, "fără perdea", acesta conține piesele "Fată bea cu mine", "Jale Jeane", "Cuțit la abdomen" și "Sex în lift". Fiecare lansare este însoțită de o poveste vizuală reprezentativă personalității lui Jean, conturată de Monolit Studio.

Jean Gavril este artistul care își spune povestea prin piesele sale, cu originalitate, oferind publicului un moment unic. Odată urcat pe scenă, acesta trăiește într-un mod aparte fiecare notă muzicală, iar creațiile sale transmit emoții și libertate.

Am stat și noi de vorbă cu Jean Gavril despre Woodstock, influențe muzicale și poezie. Interviul poate fi citit aici.

 

Citește mai multe despre Jean Gavril
Videoclipuri cu Jean Gavril
Publicat de Ispas Ingrid, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE