Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
James Arthur
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
David Garrett

Videoclip oficial: Jean Gavril - Jale Jeane

După ce la finalul lunii mai, Jean și Juno ne-au adus "Fată, bea cu mine", imnul rock al verii, artistul continuă povestea cu "Jale Jeane", a doua piesă extrasă de pe primul său EP.

Scrisă de muzician în studiourile HaHaHa Production, "Jale Jeane" prezintă un mix de rock'n'roll, funk, pop și samba, cu un ritm garantat să-ți intre în sânge.

Având la bază un compliment cel puțin neobișnuit, dar reprezentativ artistului, piesa este însoțită de un videoclip semnat Monolit Studio, ce-l găsește pe Jean în postura unui prezentator radio, alături de alte 3 planuri narative ce urmăresc diferite personaje feminine și efectul pe care-l are piesa asupra acestora.

"Dans, samba și-o chitară electrică. Despre asta e vorba. Restul vorbește de la sine. Ne vedem pe ringul de dans, va pupă Jean".

Jean este artistul care își spune povestea prin piesele sale, fapt care îi oferă originalitate și asigura publicului un moment unic. Odată urcat pe scenă, acesta trăiește într-un mod aparte fiecare notă muzicală, iar creațiile sale transmit emoții și libertate.

Am stai și noi de vorbă cu Jean Gavril, care ne-a povestit în ce perioadă din istorie se regăsește, cum s-a născut pasiunea pentru fotografie și poezie sau momentul în care se va dedica arhitecturii. Puteți citi interviul aici.

Citește mai multe despre Jean Gavril
Videoclipuri cu Jean Gavril
Publicat de Ispas Ingrid, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE