Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Street Delivery 2020
B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam Radu Palaniță castigator romanii au talentRadu Palaniță, câștigătorul "Românii au talent", concertează online de Ziua Mecanicilor Auto James Hetfield, solistul MetallicaCea mai bună piesă Metallica a fost desemnată de fani Trofeu Globurile de AurGala Globurilor de Aur 2021 a fost amânată din cauza pandemiei COVID-19

Videoclip oficial: Jean Gavril - Jale Jeane

După ce la finalul lunii mai, Jean și Juno ne-au adus "Fată, bea cu mine", imnul rock al verii, artistul continuă povestea cu "Jale Jeane", a doua piesă extrasă de pe primul său EP.

Scrisă de muzician în studiourile HaHaHa Production, "Jale Jeane" prezintă un mix de rock'n'roll, funk, pop și samba, cu un ritm garantat să-ți intre în sânge.

Având la bază un compliment cel puțin neobișnuit, dar reprezentativ artistului, piesa este însoțită de un videoclip semnat Monolit Studio, ce-l găsește pe Jean în postura unui prezentator radio, alături de alte 3 planuri narative ce urmăresc diferite personaje feminine și efectul pe care-l are piesa asupra acestora.

"Dans, samba și-o chitară electrică. Despre asta e vorba. Restul vorbește de la sine. Ne vedem pe ringul de dans, va pupă Jean".

Jean este artistul care își spune povestea prin piesele sale, fapt care îi oferă originalitate și asigura publicului un moment unic. Odată urcat pe scenă, acesta trăiește într-un mod aparte fiecare notă muzicală, iar creațiile sale transmit emoții și libertate.

Am stai și noi de vorbă cu Jean Gavril, care ne-a povestit în ce perioadă din istorie se regăsește, cum s-a născut pasiunea pentru fotografie și poezie sau momentul în care se va dedica arhitecturii. Puteți citi interviul aici.

Citește mai multe despre Jean Gavril
Videoclipuri cu Jean Gavril
Publicat de Ispas Ingrid, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE