Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Paul McCartneyPaul McCartney descrie relația sa cu John Lennon în ultimii lui ani din viață Amy Lee, Evanescence în concert la Rock the City 2012Amy Lee constată lipsa femeilor din muzica rock: "Chiar SUNTEM lăsate pe dinafară" Bryan AdamsCel mai mare concert de la debutul pandemiei în Germania are loc în septembrie Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019"Smoke on the Water" în 2020, prin ochii lui Ian Gillan (Deep Purple) Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei

Videoclip oficial: Jean Gavril feat. JUNO - Fată, bea cu mine!

După ce a surprins publicul cu piesele ‘’Picioare Reci’’ și ‘’Tocuri’’, Jean lansează astăzi noul imn rock al verii ‘’Fată bea cu mine’’. Aflați mai multe detalii în articol.

“Fată bea cu mine” este o declarație de dragoste caracteristică lui Jean. Primul single extras de pe viitorul EP al artistului este compus și produs în studiourile HaHaHa Production de Jean Gavril, Lucian Nagy, Alex Stancu și Cristi Pascu și pune în evidență perfect influențele rock ale câmtărețului.
Single-ul este însoțit de un clip dinamic și amuzant, realizat de Monolit Studio, ce-l suprinde pe Jean alergând aproape gol pe străzile din București, fugărit de un tată furios în căutarea fetei sale și a decapotabilei.

"<Fată, bea cu mine!> este prima piesă de primul meu EP. Este vorba despre un telefon în noapte, adresat unei persoane pe care o simpatizezi, sau pe care ai vrea să o vezi <up, close and personal>, un bootycall, un pansament, o nevoie după ce ai băut puțin și nu mai vrei să fii singur. Pot să va spun doar că este vorba despre o invitație. Restul rămâne să fie rodul imaginației fiecăruia! Sigur ați trecut și voi prin asta!
Până dată viitoare și până nu ascultați piesele nu mai am ce să va spun, v-aștept la concerte. În rest vă doresc să trăiți, acum și aici! Stay wild! Oricum nimănui nu-i pasă!
Numai bine!" a declarat Jean.

Jean este artistul care își spune povestea prin piesele sale, fapt care îi oferă originalitate și asigură publicului un moment unic. Odată urcat pe scenă, acesta trăiește într-un mod aparte fiecare notă muzicală, iar creațiile sale transmit emoții și libertate.
Vărsător veritabil, JUNO este un tip ambițios, perseverent, creativ și care iubește libertatea. Pasionat de mic de dans și de muzica rap, acesta a plecat din Constanța și a pornit să-și îndeplinească visul. Acum își pune lecțiile de viață și experiențele în rime albe. În 2016 a intrat în echipa HaHaHa Production, alături de care lucrează pentru proiectul JUNO.

Viitorul EP va avea 5 piese. Mai mult de atât nu vă spunem pentru că veți putea afla singuri dintr-un scurt interviu cu Jean Gavril. În curând pe InfoMusic!

 

Citește mai multe despre Jean Gavril
Videoclipuri cu Jean Gavril
Publicat de Ispas Ingrid, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE