Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Cătălin Rulea (Toulouse Lautrec) @InfoMusicVIDEO: Dezbatem "Șmecherul din tine" cu Cătălin Rulea la X ani de Toulouse Lautrec - Află care-i șmecheria INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
BZN / Michael BoltonCu voucherul InfoMusic, obții 45% reducere la concertele BZN și Michael Bolton Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT

Videoclip oficial: Jean Gavril - Cuțit la abdomen

După ce a dat startul verii cu "Fată, bea cu mine", urmată la scurt timp de un cocktail de rocknroll, funk, pop și samba pe "Jale Jeane", Jean Gavril continuă seria de lansări cu a treia piesă de pe primul său EP.

"Cuțit la abdomen" este o declarație de dragoste atipică, acompaniată de riff-uri ce evidențiază sex appeal-ul piesei.

"Totul a început când ea m-a întrebat < îmi dai și mie un fum? > iar eu foarte relaxat i-am întins țigara, ea spunându-mi doar <Nu așa îl vreau> , ca apoi totul să escaladeze până la punctul solo-ului maxim de chitară.
Titlul decadent sugerează sentimentul transmis bărbatului de către o femeie puternică, cu atitudine. Piesa este despre acea femeie care te leagă, te atrage, și de care nu te mai saturi. Acea femme fatale care te atrage tocmai prin pericolul care o înconjoară. Piesa este o stare de spirit în care sunt sigur că multe femei se pot regăsi." a declarat Jean Gavril

Scrisă de Jean Gavril alături de Nagy Lucian în studio-urile HaHaHa Production, "Cuțit la abdomen" îmbină influențele rock și indie ale artistului cu riff-uri ce amintesc de piesele White Stripe și un hook ce te face să te miști instant.

Jean este artistul care își spune povestea prin piesele sale, fapt care îi oferă originalitate și asigura publicului un moment unic. Odată urcat pe scenă, acesta trăiește într-un mod aparte fiecare notă muzicală, iar creațiile sale transmit emoții și libertate.

Am stat și noi de vorbă cu Jean Gavril despre Woodstock, influențe muzicale și poezie. Interviul poate fi citit aici.

Citește mai multe despre Jean Gavril
Videoclipuri cu Jean Gavril
Publicat de Ispas Ingrid, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE