Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Vocea RomânieiVocea României iese în 2020 din grila PRO TV, sezonul zece e amânat Jorge la Gala ChapeauMasked Singer România este un "show misterios, ireal și iubibil", ne spune Jorge despre emisiunea de la Pro TV cu format preluat din Coreea de Sud Paul McCartneyPaul McCartney descrie relația sa cu John Lennon în ultimii lui ani din viață Amy Lee, Evanescence în concert la Rock the City 2012Amy Lee constată lipsa femeilor din muzica rock: "Chiar SUNTEM lăsate pe dinafară" Bryan AdamsCel mai mare concert de la debutul pandemiei în Germania are loc în septembrie Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO

Videoclip oficial: JAZZ 8 - O să mori un prost feat. Silviu Pașca

JAZZ 8 colaborează cu Silviu Pașca la piesa "O să mori un prost", prin care își dorește să transmită un mesaj României. Mai multe detalii în articol.

Jazz 8, pe numele real Cosmin Dominte, este membru The Bridge Committe și câștigător al concursului ”Slam Poetry București” în 2013. Este, în paralel, și actor, lucrând cu Media Pro Pictures. A avut roluri în filme internaționale, naționale, seriale și piese de teatru.

"Într-o seară am avut o conversație cu mine. Am scris-o ca să nu o uit. Apoi mi-am dat seama că pot avea conversația asta și cu toată România. Apoi a mai trecut o vreme. Într-un final am realizat că e un fel de baladă în curtea școlii pe a cărei refren îl aud pe SIlviu. I-a plăcut ideea și a acceptat. Imediat cum a auzit despre ce e vorba ni s-a alăturat și Lucian cu chitară și aia a fost. A ieșit <O Să Mori Un Prost>." a declarat Cosmin Dominte.

Silviu Pașca a participat la Vocea României în 2012, acesta făcând parte din echipa lui Smiley. A avut mai multe colaborări cu artiști din zona comercială, iar în prezent face parte din trupa Are You Anywhere. Din formație face parte și Vladimir Coman Popescu aka Bite Your Lips.

Citește mai multe despre JAZZ 8
Videoclipuri cu JAZZ 8
Publicat de Ispas Ingrid, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE