Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Summer Well 2019

Videoclip oficial: JAY-Z - Kill Jay Z

După o perioadă de exclusivitate pe Tidal, JAY-Z a lansat și pe YouTube videoclipul noului single "Kill Jay Z". Vizualul este regizat de Gerard Bush și Christopher Renz.

Deși s-a acordat foarte multă atenție versurilor care fac referire la Kanye West și Eric Benét, mesajul piesei ”Kill Jay Z” este de fapt unul mai general. Conform rapper-ului, melodia vorbește, de fapt, despre uciderea ego-ului.

”E vorba, de fapt, despre ego. E vorba despre a omorî ego-ul, pentru a putea purta această conversație onest și pentru ca totul să vină dintr-un loc al vulnerabilității”, a declarat JAY-Z, într-un interviu acordat iHeartRadio.

Așteptat de fani vreme de 4 ani, noul disc a fost lansat pe 30 iunie, primind review-uri foarte bune din partea criticilor de la The Telegraph (5 stele din 5) și Pitchfork (8.4 din 10). Albumul a debutat, de asemenea, pe prima poziție în US Billboard 200, fiind certificat cu platină în America pentru vânzări ce au depășit un milion de exemplare.

"4:44" conține 10 piese, produse de No I.D. și JAY-Z. Pe disc sunt incluse colaborări cu Frank OceanDamian Marley și, nu în ultimul rând, cu soția sa, Beyoncé. Pe noile piese ale lui Jay-Z pot fi ascultate și sample-uri din piese de referință precum "Love's in Need of Love Today" (Stevie Wonder), "Four Women" și "Baltimore" (Nina Simone). Din punct de vedere liric, Jay-Z atinge subiecte sensibile pe noul album, făcând referire la discriminările rasiale și la faptul că mama sa este lesbiană.

Tracklist "4:44" - JAY-Z : 

  1. "Kill Jay Z"
  2. "The Story of O.J."
  3. "Smile" (featuring Gloria Carter)
  4. "Caught Their Eyes" (featuring Frank Ocean)
  5. "4:44"
  6. "Family Feud" (featuring Beyoncé)
  7. "Bam" (featuring Damian Marley)
  8. "Moonlight"
  9. "Marcy Me"
  10. "Legacy"

Citește mai multe despre Jay-Z
Videoclipuri cu Jay-Z
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE