Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
INFO CONCERT:
David Duchovny
Câștigă o invitație dublă la concertul lui Goran Bregovic din 29 septembrie INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
HavasiINFO CONCERT:
Havasi

Videoclip oficial: JAY-Z - Bam ft. Damian Marley

După o confesiune despre infidelitate şi o piesă despre istoria rasismului în SUA, Jay-Z ne propune un nou single de pe albumul cel nou, "Bam". Piesa vine la pachet cu un videoclip care explorează cultura reggae şi rasta din Jamaica.

Jay-Z cântă pe "Bam" cu Damian Marley, iar imaginile sunt filmate în Jamaica. Regia îi aparţine lui Rohan Blair-Mangat, cunoscut pentru reclame BMW şi Nike foarte apreciate. Acest videoclip nou se vrea şi un scurt metraj şi documentar, Jay-Z aflând lucruri despre comunitatea jamaicană şi istoria oamenilor din cartierele sărace ale Kingston-ului.

Jay şi Damian se plimbă prin oraş, realizând apoi un tur al insulei tropicale. Artiştii se întâlnesc şi cu Sister Nancy, ale cărei talente vocale au fost împrumutate pentru piesa aceasta. Şi Kanye a folosit timbrul unic al artistei pe melodia "Famous". Aceste secvenţe au fost filmate pe insulă, atunci când Jay-Z l-a vizitat pe Damian Marley în teritoriul său natal luna trecută. Evident piesa rezultată din această vizită combină rap-ul şi elemente insulare, iar spre final regăsim şi beat-ul reggae care a consacrat numele Marley.

"Bam" este al treilea single de pe albumul "4:44", care ne-a oferit până acum single-urile "The Story of OJ" şi "4:44". LP-ul cel nou este aşteptat de fani de 4 ani şi a debutat pe 30 iunie via Tidal, cu 10 piese incluse. Jay-Z o să aibă pe cap alte probleme în perioada următoare, deoarece un documentar al lui Kanye West despre rivalitatea dintre cei doi rapperi este gata de lansare.

Se numeşte "Public Enemies: Jay-Z v Kanye" şi va face valuri în comunitatea hip-hop cu siguranţă.

Citește mai multe despre Damian MarleyJay-Z
Videoclipuri cu Damian MarleyJay-Z
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE