Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Public la festivalul NeverseaNeversea calcă pe urmele Untold: 10.000 de bilete vândute într-o zi, abonamente la preț nou disponibile online INFO CONCERT:
ARTmania Festival 2019
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
André Rieu anunță cel de-al treilea concert consecutiv la Cluj-Napoca în 2019 - BILETE INFO CONCERT:
André Rieu

Videoclip oficial: JAY-Z - Adnis

La o săptămână de la premiera pe Tidal, JAY-Z publică și pe YouTube videoclipul piesei ”Adnis”. În clip apare actorul Mahershala Ali, câștigător al premiului Oscar pentru rolul din filmul ”Moonlight”.

Piesa este denumită după tatăl lui Jay-Z, Adnis Reeves, versurile făcând referire la relația dintre cei doi. ”Adnis” este acompaniată de un videoclip regizat de Mark Romanek, cu care rapper-ul a mai colaborat și pentru clipurile "99 Problems", "Picasso Baby" și "The Story of O.J.".

Așteptat de fani vreme de 4 ani, noul disc "4:44" a fost lansat pe 30 iunie, primind review-uri foarte bune din partea criticilor de la The Telegraph (5 stele din 5) și Pitchfork (8.4 din 10). Albumul a debutat, de asemenea, pe prima poziție în US Billboard 200, fiind certificat cu platină în America pentru vânzări ce au depășit un milion de exemplare.

"4:44" conține 10 piese, produse de No I.D. și JAY-Z. Pe disc sunt incluse colaborări cu Frank OceanDamian Marley și, nu în ultimul rând, cu soția sa, Beyoncé. Pe noile piese ale lui Jay-Z pot fi ascultate și sample-uri din piese de referință precum "Love's in Need of Love Today" (Stevie Wonder), "Four Women" și "Baltimore" (Nina Simone). Din punct de vedere liric, Jay-Z atinge subiecte sensibile pe noul album, făcând referire la infidelitatea față de Beyonce, discriminările rasiale și la faptul că mama sa este lesbiană.

Citește mai multe despre Jay-Z
Videoclipuri cu Jay-Z
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE