BTLIVE - Concert Coma
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Primele dueluri la Vocea Romaniei - Sezonul #7Cine a mers mai departe după primele dueluri de la Vocea României - sezonul 7 Ștefan Bănică: "Sunetul instrumentului live n-o să fie niciodată înlocuit" - VIDEO INTERVIU Poze concert Sting la Cluj Napoca - 2017 INFO CONCERT:
Hiromi feat. Edmar Castañeda
INFO CONCERT:
Direcția 5
Poze: Concert VAMA - lansarea albumului "Better" - București 2017

Videoclip oficial: JAY-Z - Adnis

La o săptămână de la premiera pe Tidal, JAY-Z publică și pe YouTube videoclipul piesei ”Adnis”. În clip apare actorul Mahershala Ali, câștigător al premiului Oscar pentru rolul din filmul ”Moonlight”.

Piesa este denumită după tatăl lui Jay-Z, Adnis Reeves, versurile făcând referire la relația dintre cei doi. ”Adnis” este acompaniată de un videoclip regizat de Mark Romanek, cu care rapper-ul a mai colaborat și pentru clipurile "99 Problems", "Picasso Baby" și "The Story of O.J.".

Așteptat de fani vreme de 4 ani, noul disc "4:44" a fost lansat pe 30 iunie, primind review-uri foarte bune din partea criticilor de la The Telegraph (5 stele din 5) și Pitchfork (8.4 din 10). Albumul a debutat, de asemenea, pe prima poziție în US Billboard 200, fiind certificat cu platină în America pentru vânzări ce au depășit un milion de exemplare.

"4:44" conține 10 piese, produse de No I.D. și JAY-Z. Pe disc sunt incluse colaborări cu Frank OceanDamian Marley și, nu în ultimul rând, cu soția sa, Beyoncé. Pe noile piese ale lui Jay-Z pot fi ascultate și sample-uri din piese de referință precum "Love's in Need of Love Today" (Stevie Wonder), "Four Women" și "Baltimore" (Nina Simone). Din punct de vedere liric, Jay-Z atinge subiecte sensibile pe noul album, făcând referire la infidelitatea față de Beyonce, discriminările rasiale și la faptul că mama sa este lesbiană.

Citește mai multe despre Jay-Z
Videoclipuri cu Jay-Z
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE