Urmărește-ne în Social Media

JAY-Z - 4:44

JAY-Z a lansat videoclipul piesei ”4:44”. Melodia este o confesiune, în versurile sale JAY-Z recunoscându-și infidelitatea față de Beyonce.

4:44” este cel de-al doilea single extras de pe noul disc, pe care JAY-Z alege să-l prezinte publicului larg, publicându-l pe YouTube. Melodia este acompaniată de un videoclip regizat de TNEG, construit pe formatul unui scurt documentar, ce creează senzația unor flashback-uri. În versurile piesei, JAY-Z îi cere iertare soției sale, Beyonce, pentru infidelitatea lui.

Așteptat de fani vreme de 4 ani, noul disc a fost lansat pe 30 iunie, primind deja review-uri foarte bune din partea criticilor de la The Telegraph (5 stele din 5) și Pitchfork (8.4 din 10). "4:44" conține 10 piese, produse de No I.D. și JAY-Z. Pe disc sunt incluse colaborări cu Frank OceanDamian Marley și, nu în ultimul rând, cu soția sa, Beyoncé. Pe noile piese ale lui Jay-Z pot fi ascultate și sample-uri din piese de referință precum "Love's in Need of Love Today" (Stevie Wonder), "Four Women" și "Baltimore" (Nina Simone).

Din punct de vedere liric, Jay-Z atinge subiecte sensibile pe noul album, făcând referire la discriminările rasiale și la faptul că mama sa este lesbiană.

Tracklist "4:44" - JAY-Z : 

  1. "Kill Jay Z"
  2. "The Story of O.J."
  3. "Smile" (featuring Gloria Carter)
  4. "Caught Their Eyes" (featuring Frank Ocean)
  5. "4:44"
  6. "Family Feud" (featuring Beyoncé)
  7. "Bam" (featuring Damian Marley)
  8. "Moonlight"
  9. "Marcy Me"
  10. "Legacy"
Comentarii