Urmărește-ne în Social Media

Jax Jones, Years & Years - Play

Jax Jones, creatorul de hit-uri nominalizat la premiile BRIT, lansează single-ului „Play”, o colaborare cu trupa Years & Years.

După ce în trecut a lucrat împreună cu artiști precum Demi Lovato, Stefflon Don, Mabel, Raye și Ina Wroldsen, Jax continuă în aceeași notă și alege să creeze hit-uri alături de cei mai în vogă artiști dance ai momentului.

„Olly are una dintre acele voci unice – îți captează instant atenția, chiar din momentul în care începi să o auzi – este unul dintre cei mai convingători artiști. Ne-am bucurat enorm atunci când am scris piesă și a fost minunat să colaborez cu un om atât de ancorat în realitate, care să fie deschis și la idei noi. După ce am scris acest cântec, am început să creez un material cu o puternică influență UK Garage, care să îmbine dragostea mea pentru soul și house.” - Jax Jones

Years & Years este o trupă cu o notabilă cultură a succesului, iar cel mai recent album al ei, „Palo Santo”, este dovada clară și incotestabila pe care este construită această afirmație. Nucleul acestei formații este chiar Olly Alexander, un artist complet, cu o viziune profundă asupra lumii, care înțelege mai mult decât oricine că celebritatea vine la pachet cu o serie întreagă de reponsabilitati.

„Să lucrez cu Jax a fost foarte distractiv. Am chicotit și dansat încontinuu. Am trecut în revista multe idei și le-am ales pe acelea care ne-au plăcut cel mai mult. Iubesc muzică dance pentru că mă face să mă simt invincibil, dar am încercat să aduc și puțină tensiune prin versuri, în sensul de <Îmi place când o piesă te face să te îndrăgostești pe loc. Ești obsedat să o auzi și te simți hipnotizat - Vreau să ascult acel cântec!>” - Olly Alexander

Jax Jones este unul dintre cei mai ascultați 100 de artiști din lume, cu peste 2,5 miliarde de stream-uri, iar acum se bucură de un succes fenomenal - cu un spectacol grandios la London’s Roundhouse, pe 6 aprilie, însoțind-o pe Ellie Goulding în cadrul turneului ei și urcând pe scenă alături de Years & Years, la London’s O2 Arena.

PUBLICITATE
Comentarii

Muzică nouă

Years & Years revine cu "Starstruck", prima piesă nouă din ultimii trei ani - AUDIO

"Starstruck" este noul single Years & Years, ce este disponibil acum pe toate platformele de streaming, iar videoclipul va avea premiera luni, 12 aprilie. Te invităm să-l asculți.

Publicat

pe

Artwork Years & Years - Starstruck
Artwork Years & Years - Starstruck │ FOTO: captură YouTube

Statutul de muzician al lui Olly capătă noi valenţe în melodia "Starstruck", un nou imn pop-dance despre conexiunea umană, dar şi despre cosmos. Totodată, piesa precede debutul lui Olly Alexander din serialul "It's A Sin", proiect care a adunat peste 18 milioane de vizionari din ianuarie până în prezent şi a stabilit un record de vizionări pentru platforma prin care a fost lansat.

"<<Starstruck>> s-a întâmplat într-o noapte, într-un studio din mediul rural, din afara Londrei. Nu mi-am putut aminti ultima dată când am văzut atât de multe stele, te obișnuiești să nu fie acolo când locuiești în oraș. Întrucât trebuie să ne oprim cu toții, tot ce am vrut să fac este să ieșim și să dansăm. Așa că am pus toată acea energie acumulată în muzică. <<Starstruck>> este despre graba pe care o ai când ești cu cineva de care eşti îndrăgostit cu adevărat, este despre a te menține pe un vibe pozitiv şi de a nu lăsa persoana respectivă să plece. La fel ca majoritatea dintre noi, am petrecut anul trecut acasă și am vrut să creez ceva super pozitiv și distractiv pentru ca noi, oamenii, să dansam. Orice am face sau oriunde ne-am afla în viață, cred că toți merităm trei minute de extaz interstelar", a declarat Olly.

AUDIO: Years & Years - Starstruck

Olly Alexander a devenit unul dintre cei mai îndrăgiți artiști ai lumii. Două albume de succes, nominalizări la cinci categorii Brit Awards și numeroase turnee sold-out alături de Years & Years, Olly a devenit o voce puternică în a susţine argumente despre sănătatea mintală, dar şi în a vorbi deschis despre comunitatea LGBTQ+. Acest lucru a fost marcat de o serie de momente deosebite, de la discursul lui Alexander la Glastonbury, în 2016, ca urmare a evenimentelor din Orlando până la documentarul său BBC "Olly Alexander: Growing Up Gay", plus lumea amețitor de creativă din jurul "Palo Santo" (un disc care a sosit cu un scurtmetraj ambițios cu Judi Dench și Ben Whishaw în rolurile principale).

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< sept. 2021 >>
lmmjvsd
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3