Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Videoclip oficial: Jason Mraz - You Do You (feat. Tiffany Haddish)

Jason Mraz ne vorbește despre individualitate într-un videoclip nou, realizat pentru piesa ”You Do You”.

"You Do You" este extras de pe noul album "Look For The Good", pe care Jason Mraz îl va lansa pe 19 iunie.

Jason Mraz a lansat albumul de debut "Waiting for My Rocket to Come" în 2002, iar în 2005 "Mr. A-Z", un proiect care a dobândit un mare succes. Albumul s-a clasat pe locul 5 în Billboard 200 și a fost vândut în peste 100,000 de copii în America. În 2008, Mraz a lansat cel de-al treilea album, "We Sing. We Dance. We Steal Things", care a debutat pe locul 3 în Billboard 200. De pe acesta a fost extras și cel mai cunoscut hit al său, "I'm Yours", care a stat 76 de săptămâni pe locurile fruntașe în Hot 100.

Muzica lui Jason Mraz a reușit să aducă împreună oamenii din toate colțurile lumii. Mraz a început să cânte în cafenelele din San Diego și a devenit cunoscut pentru mesajele pozitive și încărcate de emoție, pentru cântările live pline de viață, dar și pentru eforturile sale constante de a transforma lumea din jur într-un loc mai bun. De-a lungul timpului, hiturile sale au invadat radio-urile comerciale și au obținut numeroase distincții și trofee importante în spații culturale și geografice diverse. Artistul american a primit 6 nominalizări și 2 premii Grammy, a câștigat premiile Teen Choice și People’s Choice și a susținut concerte sold-out în amfiteatrele și arenele din toate colțurile lumii.

Citește mai multe despre Jason Mraz
Videoclipuri cu Jason Mraz
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE