Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
Forever Young Festival 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Videoclip oficial: Jason Mraz - Hello, You Beautiful Thing

"YES", Jason Mraz s-a întors. Artistul american care cucerea publicul în 2009 cu hitul "I'm Yours" a revenit cu un nou album, cel de-al 5-lea din carieră. Noul single extras de pe discul "YES" este "Hello, You Beautiful Thing", o baladă scrisă parcă pentru serenade sub balcon.

Jason Mraz a lansat pe 15 iulie cel de-al cincilea material discografic din carieră, "YES!". LP-ul a fost produs de artistul american alături de Mike Mogis și înregistrat în Nebraska și California. Judecând după primele piese extrase de acest disc -  “Love Someone” și “3 Things” - “YES!” pare a fi un album care merge pe o notă pop, artistul alegând teme precum iubirea, vindecarea și pacea interioară.

Un turneu de promovare mondial este prioritatea artistului câștigător a 2 premii Grammy. Astfel, Mraz va susține în perioada următoare concerte în diferite orașe din America, dar și în Europa (Londra, Paris, Amsterdam), ajungând în Asia și Australia la finalul acestui an.

Citește mai multe despre Jason Mraz
Videoclipuri cu Jason Mraz
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE