Urmărește-ne în Social Media

Jason Mraz - Be Where Your Feet Are

Jason Mraz ne oferă piesa motivațională a verii, un twist de optimism cu realism, împachetat în voie bună. "Be Where Your Feet Are" e un altfel de a spune "Fii cu picioarele pe pământ" și trăiește momentul. Iar dacă picioarele tale sunt în nisip, e momentul ideal de a te bucura de prezent.

Nu știm cum va evolua pandemia, dar câte vreme ne putem bucura de vară, noua piesă a lui Jason Mraz pică la țanc: "Be Where Your Feet Are". Ancorați în acest prezent, suntem îndemnați să ne bucurăm de tot ce ne oferă viața. Piesa cu rimuri reggae emană optimism, vocea caldă a artistului ajutându-ne să intrăm într-o stare plăcută de relaxare.

Noul single se regăsește pe albumul "Look For The Good", pe care Mraz îl va promova în cadrul unui turneu - primul de la debutul pandemiei. Toate veniturile obținute din vânzarea acestui disc vor fi direcționate către organizații non-profit ce luptă pentru drepturi și șanse egale pentru persoanele de culoare.

Jason Mraz a lansat albumul de debut "Waiting for My Rocket to Come" în 2002, iar în 2005 "Mr. A-Z", un proiect care a dobândit un mare succes. Albumul s-a clasat pe locul 5 în Billboard 200 și a fost vândut în peste 100,000 de copii în America. În 2008, Mraz a lansat cel de-al treilea album, "We Sing. We Dance. We Steal Things", care a debutat pe locul 3 în Billboard 200. De pe acesta a fost extras și cel mai cunoscut hit al său, "I'm Yours", care a stat 76 de săptămâni pe locurile fruntașe în Hot 100.

Muzica lui Jason Mraz a reușit să aducă împreună oamenii din toate colțurile lumii. Mraz a început să cânte în cafenelele din San Diego și a devenit cunoscut pentru mesajele pozitive și încărcate de emoție, pentru cântările live pline de viață, dar și pentru eforturile sale constante de a transforma lumea din jur într-un loc mai bun. Artistul american a primit 6 nominalizări și 2 premii Grammy, a câștigat premiile Teen Choice și People’s Choice și a susținut concerte sold-out în amfiteatrele și arenele din toate colțurile lumii.

Comentarii