Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 New RadicalsNew Radicals va cânta din nou "You Get What You Give", după 22 de ani de pauză. Trupa se reunește grație lui Joe Biden Roxen (2019)Roxen crede că a găsit "piesa perfectă" pentru Eurovision 2021 Gianina, Dorel și Bobiță în ”Las Fierbinți”"Las Fierbinți" revine în februarie la PRO TV cu sezonul 18 Roger Waters - "The Gunner's Dream" (2021)Roger Waters reinterpretează piesa "The Gunner's Dream" - VIDEO Jennifer Lopez în videoclipul ”Lonely”Jennifer Lopez dezminte zvonurile că ar fi apelat la operații estetice: "Așa arată fața mea" "Peaky Blinders" - trailer sezonul 5"Peaky Blinders" ajunge la final cu cel de-al șaselea sezon din serie

Videoclip oficial: Jason Derulo - Swalla (feat. Nicki Minaj & Ty Dolla $ign)

Jason Derulo a lansat videoclipul piesei "Swalla", care a devenit imediat viral, strângând peste 6 milioane de vizualizări în 3 zile. Melodie este o colaborare cu Nicki Minaj şi Ty Dolla $ign. Nicki apare în ipostaze sexy, după o introducere pe bază de dulciuri şi fete care dansează cu acadele în gură.

Regizat de Gil Green, clipul e "diabetic", plin ochi de acadele, sucuri şi jeleuri, manevrate de dansatoare. Piesă dansabilă, menită pentru cluburi şi plaje, "Swalla" primeşte mult timp de play la radio în aceste zile. În materialul video, pe lângă dansatoare, Nicki Minaj fură privirile într-un costum de latex roz. Dolla $ign aduce şi hip hop-ul în ecuaţie, după un intro mai degrabă dancehall şi R&B.

Pe lângă dulciuri mai apar şi băuturi scumpe şi muscle car-uri nervoase pentru a le ţine companie artiştilor. Nicki are rezervat finalul piesei, etalându-şi formele în ceea ce pare a fi un costum de super eroină de benzi desenate. Cu ochelari supradimensionaţi, artista "scuipă" rime mai abitir decât ceilalţi doi muzicieni. Totul se încheie cu un decor caleidoscopic.

Regizorul Gil Green este o somitate în lumea muzicii din SUA, având la activ peste 150 de videoclipuri. A lucrat cu John Legend, Pitbull, Akon, Lil Wayne, Timbaland, 50 Cent sau Nelly de-a lungul timpului. Cât despre "Swalla", piesa a debutat în luna februarie, iar Jason Derulo a citat influenţe din Insulele Caraibe pentru sound şi aspectul vizual.

Nicki Minaj a fost recent implicată într-un duel hip-hop cu Remy Ma, care a scos două melodii în care o atacă pe Nicki. Rapperiţa e ocupată în acest final de lună martie, filmând un nou clkip în Londra, cu ţinute de mii de lire sterline.

Citește mai multe despre Jason DeruloNicki MinajTy Dolla Sign
Videoclipuri cu Jason DeruloNicki MinajTy Dolla Sign
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE