BTLIVE - Concert byron
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 INFO CONCERT:
Schöenbrunn Palace Orchestra Vienna
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
Havasi, în cadrul unui interviu pentru InfoMusic, imediat după concertul de pe 19 noiembrie 2017Inspiraţie, muzică, imagini, lumini şi dans sau simplu... Havasi Chitaristul Malcom Young, membru fondator AC/DCCo-fondatorul trupei AC/DC, Malcolm Young a murit la 64 de ani Echipa Despot cântă ”We Will Rock You” la metrouVIDEO: Echipa Despot la Vocea României 2017 cântă "We Will Rock You" la metrou INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
Profită de ofertele November Hot Deals, ai prețuri cu până la -40% reducere!

Videoclip oficial: Jason Derulo - Swalla (feat. Nicki Minaj & Ty Dolla $ign)

Jason Derulo a lansat videoclipul piesei "Swalla", care a devenit imediat viral, strângând peste 6 milioane de vizualizări în 3 zile. Melodie este o colaborare cu Nicki Minaj şi Ty Dolla $ign. Nicki apare în ipostaze sexy, după o introducere pe bază de dulciuri şi fete care dansează cu acadele în gură.

Regizat de Gil Green, clipul e "diabetic", plin ochi de acadele, sucuri şi jeleuri, manevrate de dansatoare. Piesă dansabilă, menită pentru cluburi şi plaje, "Swalla" primeşte mult timp de play la radio în aceste zile. În materialul video, pe lângă dansatoare, Nicki Minaj fură privirile într-un costum de latex roz. Dolla $ign aduce şi hip hop-ul în ecuaţie, după un intro mai degrabă dancehall şi R&B.

Pe lângă dulciuri mai apar şi băuturi scumpe şi muscle car-uri nervoase pentru a le ţine companie artiştilor. Nicki are rezervat finalul piesei, etalându-şi formele în ceea ce pare a fi un costum de super eroină de benzi desenate. Cu ochelari supradimensionaţi, artista "scuipă" rime mai abitir decât ceilalţi doi muzicieni. Totul se încheie cu un decor caleidoscopic.

Regizorul Gil Green este o somitate în lumea muzicii din SUA, având la activ peste 150 de videoclipuri. A lucrat cu John Legend, Pitbull, Akon, Lil Wayne, Timbaland, 50 Cent sau Nelly de-a lungul timpului. Cât despre "Swalla", piesa a debutat în luna februarie, iar Jason Derulo a citat influenţe din Insulele Caraibe pentru sound şi aspectul vizual.

Nicki Minaj a fost recent implicată într-un duel hip-hop cu Remy Ma, care a scos două melodii în care o atacă pe Nicki. Rapperiţa e ocupată în acest final de lună martie, filmând un nou clkip în Londra, cu ţinute de mii de lire sterline.

Citește mai multe despre Jason DeruloNicki MinajTy Dolla Sign
Videoclipuri cu Jason DeruloNicki MinajTy Dolla Sign
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE