Urmărește-ne în Social Media

Jason Derulo - Swalla (feat. Nicki Minaj & Ty Dolla $ign)

Jason Derulo a lansat videoclipul piesei "Swalla", care a devenit imediat viral, strângând peste 6 milioane de vizualizări în 3 zile. Melodie este o colaborare cu Nicki Minaj şi Ty Dolla $ign. Nicki apare în ipostaze sexy, după o introducere pe bază de dulciuri şi fete care dansează cu acadele în gură.

Regizat de Gil Green, clipul e "diabetic", plin ochi de acadele, sucuri şi jeleuri, manevrate de dansatoare. Piesă dansabilă, menită pentru cluburi şi plaje, "Swalla" primeşte mult timp de play la radio în aceste zile. În materialul video, pe lângă dansatoare, Nicki Minaj fură privirile într-un costum de latex roz. Dolla $ign aduce şi hip hop-ul în ecuaţie, după un intro mai degrabă dancehall şi R&B.

Pe lângă dulciuri mai apar şi băuturi scumpe şi muscle car-uri nervoase pentru a le ţine companie artiştilor. Nicki are rezervat finalul piesei, etalându-şi formele în ceea ce pare a fi un costum de super eroină de benzi desenate. Cu ochelari supradimensionaţi, artista "scuipă" rime mai abitir decât ceilalţi doi muzicieni. Totul se încheie cu un decor caleidoscopic.

Regizorul Gil Green este o somitate în lumea muzicii din SUA, având la activ peste 150 de videoclipuri. A lucrat cu John Legend, Pitbull, Akon, Lil Wayne, Timbaland, 50 Cent sau Nelly de-a lungul timpului. Cât despre "Swalla", piesa a debutat în luna februarie, iar Jason Derulo a citat influenţe din Insulele Caraibe pentru sound şi aspectul vizual.

Nicki Minaj a fost recent implicată într-un duel hip-hop cu Remy Ma, care a scos două melodii în care o atacă pe Nicki. Rapperiţa e ocupată în acest final de lună martie, filmând un nou clkip în Londra, cu ţinute de mii de lire sterline.

PUBLICITATE
Comentarii

AGENDA DE CONCERTE

<< dec. 2021 >>
lmmjvsd
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2