Urmărește-ne în Social Media

Janet Jackson x Daddy Yankee - Made For Now

După 3 ani de pauză Janet Jackson a revenit pe scena muzicală prin colaborarea cu Daddy Yankee pe piesa "Made for Now". Melodia primeşte un videoclip care ne duce prin cele mai hip şi inedite unghere ale unei metropole americane. Vă invităm să ascultaţi noul hit şi să vizionaţi videoclipul în cadrul articolului.

Pentru a sărbători lansarea piesei, Janet Jackson a adus o reprezentaţie specială a lui "Made for Now" la emisiunea lui Jimmy Fallon. Este prima oară când artista apare la un show de tip "Late Night" în ultimii 14 ani. Cu această ocazie Janet şi Daddy Yankee au transformat studioul "Tonight Show" într-o scenetă artistică elaborată. A inclus zeci de dansatori, toboşari, multiple camere mobile şi o atmosferă de carnaval, cu decoruri pe măsură.

"Made for Now" este prima piesă a lui Janet Jackson de la lansarea albumului din 2015, "Unbreakable". Pentru a crea clipul său plin de energie şi cu o mişcare de cameră fantastică, au fost aduşi dansatori de pe tot globul. Vedem artişti şi dansatori din Ghana, Nigeria, Grenada, Trinidad şi SUA, toţi sub bagheta regizorului Gil Duldulao şi dansând în Brooklyn într-o zi însorită.

De producţia noului single s-a ocupat Harmony Samuels, iar Jackson pare a ne pregăti albumul cu numărul 12. Recent am aflat că artista şi-a depăşit fratele Michael Jackson la numărul de clasări pe poziţii fruntaşe în topul Billboard. În perioada următoare Janet Jackson are câteva gig-uri de anvergură programate, în frunte cu Global Citizen Festival pe 29 septembrie, în Central Park din New York.

Daddy Yankee are versuri în engleză şi în spaniolă în acest release, îndemnând la dans şi uniune a hispanicilor. Artistul puerto rican este cunoscut şi că actor şi producător şi este considerat inventatorul termenului "Reggaeton", pe care l-a propus din 1994 pentru a descrie un nou gen muzical ce provenea din Puerto Rico. Povestea sa este fascinantă, artistul fiind la un moment dat în probe la o echipă mare de baseball din Seattle.

Cariera i-a fost curmată de un glonţ de AK-47, după ce terminase o sesiune de înregistrări în studio. Glonţul nu a fost niciodată extras 100% din şoldul său, iar artistul pune acest incident pe seama creşterii sale muzicale. Apogeul acestei ascensiuni a fost lansarea hitului "Despacito" împreună cu Luis Fonsi.

Comentarii