Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis

Videoclip oficial: Janet Jackson - Dammn Baby

Janet Jackson a lansat videoclipul noului single ”Dammn Baby”. Piesa este extrasă de pe albumul „Unbreakable”, apărut pe piață în 2015.

Janet Jackson continuă promovarea albumului “Unbreakable” prin lansarea unui nou single, acompaniat de videoclip. Piesa extrasă de pe disc se numește ”Dammn Baby” și a fost compusă de Janet în colaborare cu James Harris III, Terry Lewis și Dwayne Abernathy. Vizualul filmat pentru această melodie punctează o coregrafie executată cu eleganță și lejeritate, așa cum ar fi de așteptat, considerând că Janet Jackson este recunoscută pentru mișcările sale de dans. Videoclipul a fost filmat în Los Angeles, fiind regizat de Dave Meyers.

Discul “Unbreakable”, pe care se regăsește piesa ”Dammn Baby”, a fost lansat în octombrie 2015, debutând pe prima poziție în topul US Billboard 200. Pe album sunt incluse colaborări cu Missy Elliott și J. Cole.

Tracklist „Unbreakable” – Janet Jackson:

 1. Unbreakable
 2. BURNITUP! (feat. Missy Elliott)
 3. Dammn Baby
 4. The Great Forever
 5. Shoulda Known Better
 6. After You Fall
 7. Broken Hearts Heal
 8. Night
 9. No Sl333p (feat. J. Cole)
 10. Dream Maker/Euphoria
 11. 2 B Loved
 12. Take Me Away
 13. Promise
 14. Lessons Learned
 15. Black Eagle
 16. Well Traveled
 17. Gon B’ Alright
 18. No Sleeep
 19. No Sleeep (AFSHeeN Remix) [feat. J. Cole]

Janet Jackson se află în topul celor mai bine plătiți artiști ai tuturor timpurilor, având în palmares peste 160 de milioane de albume vândute la nivel internațional. Janet a fost plasată, de asmenea, pe locul 11 în topul artistelor cu cele mai multe discuri vândute în SUA, în catalogul ei de hituri fiind incluse piese precum „Nasty”, „Rhythm Nation”, „If”, „That’s the Way Love Goes”, „Together Again” și „All for You”.

Citește mai multe despre Janet Jackson
Videoclipuri cu Janet Jackson
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE