Urmărește-ne în Social Media

Janelle Monae - Pynk

Puține piese reușesc să primească titulatura de "imn" imediat cum sunt lansate, iar fix asta s-a întâmplat cu "Pynk", melodie cântată de Janelle Monae. Popularitatea single-ului este egalată de cea a videoclipului, pe care îl puteți viziona în cadrul articolului.

"Pynk" este o piesă bazată pe un sintetizator cu tentă de Daft Punk, peste care se suprapune o chitară de Prince. Nu lipsesc elementele de funk, R&B și pop, pentru un sound total eclectic. Melodia a devenit imediat după debut imnul feminității și al puterii feminine.

Janelle Monae își lansa primele single-uri din 2018 în februarie. Ele prefațează un nou album cu titlul de "Dirty Computer". De pe acel disc am putut asculta single-urile "Django Jane" și "Make Me Feel", cu videoclipuri hipnotizante aferente. Abundau tributurile pentru Prince, care a influențat masiv sound-ul artistei pe acest album și nu numai.

"Pynk" este probabil cel mai roz videoclip pe care îl puteți vedea în 2018 și deja ținutele din clip au ajuns subiectul revistelor de modă. La melodie și-a adus aportul și artistul Grimes, care a mai colaborat cu Janelle și pe piesa "Venus Fly", ajunsă pe album lui Grimes "Art Angels".

LP-ul lui Janelle sosește pe 27 aprilie și promite să facă valuri, profitând de hype-ul dat de mișcarea de female empowerment ce a primit recent impuls și de la Cardi B. Cu "Pynk" muziciana a intrat în zona de "bubblegum pop" a lui Katy Perry, dar la un nivel mai elevat, cu puternice rădăcini funk.

Regizorul Emma Westerberg a avut grijă să facă și vizualul de neuitat, cu gogoși roz, ținute roz și cei mai trăzniți pantaloni "Pussy Power" purtați de o solistă vreodată. Clipul este deja viral, apropiindu-se de 4 milioane de vizualizări.

Janelle Monae Robinson este o cântăreață și compozitoare americană, dar și actriță și fotomodel. Tânăra de 33 de ani lansa primul album de studio în 2010, acesta ajungând pe locul 17 în topul Billboard 200. Muzica sa inedită i-a adus lui Janelle 6 nominalizări la Grammy.

PUBLICITATE
Comentarii

PROMO

Descoperă laptopul pentru creatori ASUS Zenbook Pro 14 OLED