Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Delia concert Cum Era drive in Romexpo 2020INFO CONCERT:
Delia - concert Drive In
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Videoclip oficial: Janelle Monae - I Like That

Janelle Monae ne serveşte un videoclip aşa cum numai ea ştie, prin noul release "I Like That". De această dată influenţele funk şi rock marca Prince sunt lăsate în urmă, în favoarea unui R&B pur. Vă invităm să vizionaţi clipul în cadrul acestui articol.

Între ţinute haute couture şi glitch-uri ale imaginii Janelle Monae se transformă treptat într-o Lady Gaga a anului 2018. Cu un păun complet desfăşurat în fundal, Janelle îmbracă o fustă florală şi are companioane de clip ascunse după voaluri groase. Ţinutele din "I Like That" sunt la intersecţia uniformelor ciudate din serialul "The Handmaid's Tale" şi par desenate mai degrabă de arhitecţi decât de designeri de haine.

După o abordare vizuală mai degrabă minimalistă şi rece a începutului de clip, Janelle epatează, cu o cadă plină cu lapte, păsări flamingo roz şi o poveste a copilăriei sale. Tânăra ne arată că are în egală măsură flow şi curaj să vorbească despre trecutul său şi despre fostele colege de şcoală. În ciuda imaginii delicate, Janelle aruncă cuvintele cu "F" cu destulă uşurinţă. Acestea este al patrulea single de pe viitorul său album, "Dirty Computer".

Până acum am putut asculta şi să ne simţim fermecaţi de clipuri pentru următoarele piese: "PYNK", "Make Me Feel" şi "Django Jane". Noul LP va sosi pe 27 aprilie, fiind primul release al artistei din ultimii 5 ani. Muziciana de 32 de ani şi-a anunţat turneul oficial de promovare a noilor melodii. Acesta va debuta pe 11 iunie şi o va aduce pe Janelle Monae în 27 de oraşe, începând cu Seattle şi terminând cu Atlanta.

O vor însoţi în turneu cei de la St. Beauty, care au semnat cu casa de discuri Wondaland Arts Society, la care activează şi artista de 32 de ani. Cu o zi înainte de lansarea noului album va fi prezentat un scurt metraj de 44 de minute, numit de muziciană un "emotion picture". Va avea premiera pe MTV şi BET şi va însuma temele abordate de noul disc şi regăsite pe ultimele videoclipuri.

Povestea lui "Dirty Computer" este ancorată într-un viitor distopic, într-o societate totalitară. Janelle devine un renegat şi nelegiuit, de care societatea vrea să scape.

Citește mai multe despre Janelle Monae
Videoclipuri cu Janelle Monae
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE