Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Lord of the Dance
Poze de la concertul Andrei - "Aievea" de la Sala Palatului - 2018 INFO CONCERT:
Arcade Fire
INFO CONCERT:
Nick Cave and The Bad Seeds
INFO CONCERT:
Caro Emerald
INFO CONCERT:
Cargo - concert aniversar
Profită de promoție: Vezi reducerile din Weekend SuperStars @ eMAG!

Videoclip oficial: Jamiroquai - Superfresh

După o pauză de 7 ani Jamiroquai a revenit în 2017, cu albumul "Automaton". Acesta a primit deja câteva single-uri, dar unul în plus nu strică, de această dată fiind vorba despre "Superfresh". Melodia primeşte videoclipul de mai jos, o colecţie caleidoscopică de imagini disco.

Sunt etalate în videoclip diademe multicolore şi iluminate cu LED-uri, care le-ar face şi pe Cher şi Diana Ross geloase. În ciuda faptului că grupul are un nou LP proaspăt lansat, lucrurile nu merg prea bine pentru muzicieni. Vocalul şi forţa creativă Jay Kay a trebuit să amâne câteva concerte din Londra luna trecută. Motivul a fost unul cât se poate de grav: o operaţie la coloană.

Muzicianul a transmis mesaje pozitive din spital şi a promis să revină pe scenă cât de rapid poate. Jamiroquai este o trupă inedită şi eclectică, care nu s-a ferit să realizeze fuziunea între funk şi acid jazz în ultimii 25 de ani. "Automaton" este primul album de la "Rock Dust Light" din 2010 şi vine la pachet cu un turneu global. "Superfresh" este melodia cu numărul 4 de pe acest disc şi include efecte de tip vocoder.

Aminteşte puţin de Daft Punk şi Kraftwerk, având un puternic aer de "new disco". Singurele veşti pe care le avem despre turneul întrerupt al trupei sunt câteva date confirmate în decembrie, plus un concert în Tokyo în septembrie. Trupă este atât de apreciată încât toate arenele din UK au fost sold out, iar biletele pentru gig-ul din Tokyo s-au epuizat în doar 5 minute.

Jamiroquai a pierdut unul dintre membri fondatori, clăparul Toby Smith în luna aprilie, atunci când acesta a trecut în nefiinţă. În ciuda acestor necazuri, muzica britanicilor rămâne plină de energie, vibraţii pozitive şi face multiple stroboscopuri să se învârtă în cluburile din toată lumea.

Citește mai multe despre Jamiroquai
Videoclipuri cu Jamiroquai
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE