Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Lord of the Dance
INFO CONCERT:
Summer Well Festival 2018
INFO CONCERT:
Andra - "Aievea"
INFO CONCERT:
KRAFTWERK 3-D
INFO CONCERT:
Carlos Marin
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
Carlos Marin de la Il Divo concertează la București pe 26 februarie, află detalii și cumpără bilete!

Videoclip oficial: Jamie T - Tinfoil Boy

Jamie T se întoarce în atenția fanilor cu videoclipul piesei „Tinfoil Boy”. Noul material poate fi urmărit în articol.

Cântărețul a lansat al treilea album, „Carry On The Grudge” în 2014 după o absență de cinci ani din industria muzicală, iar ultimul, în 2015, sub numele „Magnolia Melancholia”. Noul videoclip este o combinație de imagini cu interpretări live cu Jamie T și secvențe cu adolescenți care încearcă să se asfixieze cu pungi de plastic. Presa a descris lansarea ca fiind „o viziune puternică asupra paradoxului inocenței întunecate.”

„A fost înregistrat puțin diferit. Am fost în Detroit și am lucrat acolo. De acolo a venit de fapt piesa și a fost înregistrată într-un loc diferit sub cu totul alte reguli care au ajutat-o să sune puțin altfel. Totuși, am vrut să pun ceva care să aibă o tentă claustrofobică. Mă jucam cu pedalele și ascultam albumul trupei Rage Against The Machine și eram super încântat de cât de incitant suna. De acolo se explică și sentimentul rocky.”, declară Jamie T

Apropo de anul trecut, Jamie T a declarat că nu și-ar fi dorit ca noul album să fie lansat după alți cinci ani.

„Sunt în studio, nu am plecat deloc. Lucrez la lucruri. Nu știu când va fi gata. Ar fi drăguț să iasă ceva mai repede. Așa că acesta este următorul lucru de pe listă - înregistrări și speranța că va ieși ceva mai devreme sau mai târziu. Să bat cei cinci ani este tot ce aș putea cere.”

Publicat de Iolanda Grecu, Redactor, pe .
CLOSE
CLOSE