Urmărește-ne în Social Media

Jamie Lawson - Wasn't Expecting That

Jamie Lawson, primul artist promovat de casa de discuri a lui Ed Sheeran, Gingerbread Man Records, a lansat videoclipul ”Wasn't Expecting That”.

Jamie Lawson este un tânăr artist irlandez ajuns popular pe plan local datorită unui clip postat pe YouTube și devenit viral peste noapte. Lawson cântă la chitară de la vârsta de 8 ani, principalele sale influențe fiind Crowded House, R.E.M. și Leonard Cohen. La 17 ani a descoperit că poate cânta la voce, astfel începând să susțină mici concerte în cluburi din Irlanda. În 2010 a lansat albumul de debut, ”The Pull of the Moon”, un an mai târziu piesa "Wasn't Expecting That" ajungând să fie difuzată pe cel mai popular post de radio din Irlanda.

Recent, Jamie Lawson a semnat cu casa de discuri Gingerbread Man Records a lui Ed Sheeran, ce îi oferă oportunitatea unei expuneri pe plan internațional. Piesa cu care își face debutul la noua casă de discuri este chiar "Wasn't Expecting That", melodia care i-a adus recunoașterea pe plan local. Compoziția este promovată printr-un videoclip nou, emoționant.

”Acest clip m-a făcut extrem de fericit până spre final, când am devenit foarte trist”, a declarat Ed Sheeran.

"Wasn't Expecting That" se regăsește în tracklistul noului disc ”Jamie Lawson”, care va fi lansat pe 15 octombrie.

Tracklist ”Jamie Lawson”:

 1. Wasn't Expecting That
 2. Someone For Everyone
 3. Cold In Ohio
 4. The Only Conclusion
 5. Still Yours
 6. All Is Beauty
 7. Don't Let Me Let You Go
 8. Ahead of Myself
 9. In Our Own Worlds
 10. Sometimes It's Hard
 11. Let Love Hold You Now

PUBLICITATE
Comentarii