Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Summer Well 2019

Videoclip oficial: Jamie Lawson - Don't Let Me Let You Go

Jamie Lawson a lansat videoclipul noului single ”Don't Let Me Let You Go”. Piesa este extrasă de pe primul album al artistului lansat prin intermediul casei de discuri a lui Ed Sheeran.

Jamie Lawson este un tânăr artist irlandez ajuns popular pe plan local datorită unui clip postat pe YouTube și devenit viral peste noapte. Lawson cântă la chitară de la vârsta de 8 ani, principalele sale influențe fiind Crowded House, R.E.M. și Leonard Cohen. La 17 ani a descoperit că poate cânta la voce, astfel începând să susțină mici concerte în cluburi din Irlanda. În 2010 a lansat albumul de debut, ”The Pull of the Moon”, un an mai târziu piesa "Wasn't Expecting That" ajungând să fie difuzată pe cel mai popular post de radio din Irlanda.

Recent, Jamie Lawson a semnat cu casa de discuri Gingerbread Man Records a lui Ed Sheeran, ce i-a oferit oportunitatea unei expuneri pe plan internațional. Piesa cu care și-a făcut debutul la noua casă de discuri este chiar "Wasn't Expecting That", melodia care i-a adus recunoașterea pe plan local.

Promovarea discului continuă cu piesa ”Don't Let Me Let You Go”. Melodia este prezentată publicului împreună cu un videoclip regizat de Luke Thomas.

Tracklist ”Jamie Lawson”:

 1. Wasn't Expecting That
 2. Someone For Everyone
 3. Cold In Ohio
 4. The Only Conclusion
 5. Still Yours
 6. All Is Beauty
 7. Don't Let Me Let You Go
 8. Ahead of Myself
 9. In Our Own Worlds
 10. Sometimes It's Hard
 11. Let Love Hold You Now

Citește mai multe despre Jamie Lawson
Videoclipuri cu Jamie Lawson
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE