Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis

Videoclip oficial: Jamie Lawson - Can't See Straight

Jamie Lawson, artistul folk semnat la casa de discuri a lui Ed Sheeran, pregătește lansarea unui nou album de studio. Prima piesă extrasă de pe acest disc se numește ”Can't See Straight” și este prezentată publicului împreună cu un videoclip.

Jamie Lawson este un tânăr artist irlandez ajuns popular pe plan local datorită unui clip postat pe YouTube și devenit viral peste noapte. Lawson cântă la chitară de la vârsta de 8 ani, principalele sale influențe fiind Crowded House, R.E.M. și Leonard Cohen.

La 17 ani, Jamie a descoperit că poate cânta la voce, astfel începând să susțină mici concerte în cluburi din Irlanda. În 2010 a lansat albumul de debut, ”The Pull of the Moon”, un an mai târziu piesa "Wasn't Expecting That" ajungând să fie difuzată pe cel mai popular post de radio din Irlanda.

După succesul acestei melodii, ce i-a adus lui Jamie Lawson un contract cu casa de discuri Gingerbread Man Records a lui Ed Sheeran, artistul irlandez revine cu o nouă piesă de dragoste. Single-ul se numește ”Can't See Straight” și este primul extras de pe următorul album, ”Happy Accidents”.

”Iată-l, aici e videoclipul piesei ”Can't See Straight”. Mie îmi place la nebunie, sper să vă placă și vouă”, a transmis Jamie fanilor din online.

Albumul ”Happy Accidents” va fi lansat pe 29 septembrie, tot prin intermediul Gingerbread Man Records. Până atunci, discul poate fi precomandat de pe majoritatea platformelor de streaming și download.

Noua piesă ”Can't See Straight” poate fi ascultată și în versiune acustică, în duet cu Ed Sheeran.

Citește mai multe despre Ed SheeranJamie Lawson
Videoclipuri cu Ed SheeranJamie Lawson
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE