BTLIVE - Concert byron
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 INFO CONCERT:
Schöenbrunn Palace Orchestra Vienna
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
Chitaristul Malcom Young, membru fondator AC/DCCo-fondatorul trupei AC/DC, Malcolm Young a murit la 64 de ani INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
KRAFTWERK 3-D
INFO CONCERT:
David Garrett
Profită de ofertele November Hot Deals, ai prețuri cu până la -40% reducere!

Videoclip oficial: Jamie Lawson - Can't See Straight

Jamie Lawson, artistul folk semnat la casa de discuri a lui Ed Sheeran, pregătește lansarea unui nou album de studio. Prima piesă extrasă de pe acest disc se numește ”Can't See Straight” și este prezentată publicului împreună cu un videoclip.

Jamie Lawson este un tânăr artist irlandez ajuns popular pe plan local datorită unui clip postat pe YouTube și devenit viral peste noapte. Lawson cântă la chitară de la vârsta de 8 ani, principalele sale influențe fiind Crowded House, R.E.M. și Leonard Cohen.

La 17 ani, Jamie a descoperit că poate cânta la voce, astfel începând să susțină mici concerte în cluburi din Irlanda. În 2010 a lansat albumul de debut, ”The Pull of the Moon”, un an mai târziu piesa "Wasn't Expecting That" ajungând să fie difuzată pe cel mai popular post de radio din Irlanda.

După succesul acestei melodii, ce i-a adus lui Jamie Lawson un contract cu casa de discuri Gingerbread Man Records a lui Ed Sheeran, artistul irlandez revine cu o nouă piesă de dragoste. Single-ul se numește ”Can't See Straight” și este primul extras de pe următorul album, ”Happy Accidents”.

”Iată-l, aici e videoclipul piesei ”Can't See Straight”. Mie îmi place la nebunie, sper să vă placă și vouă”, a transmis Jamie fanilor din online.

Albumul ”Happy Accidents” va fi lansat pe 29 septembrie, tot prin intermediul Gingerbread Man Records. Până atunci, discul poate fi precomandat de pe majoritatea platformelor de streaming și download.

Noua piesă ”Can't See Straight” poate fi ascultată și în versiune acustică, în duet cu Ed Sheeran.

Citește mai multe despre Ed SheeranJamie Lawson
Videoclipuri cu Ed SheeranJamie Lawson
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE