Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019"Smoke on the Water" în 2020, prin ochii lui Ian Gillan (Deep Purple) Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia" Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie

Videoclip oficial: James Blunt - Courtney's Song

Piesa ”Courtney's Song”, cumpusă de James Blunt în memoria actriței Carrie Fisher, beneficiază de un videoclip realizat de unul dintre fanii artistului. Melodia nu se regăsește pe niciun album, fiind înregistrată ca tribut pentru cea pe care Blunt a considerat-o a fi a doua sa mamă.

La 8 luni de la moartea actriței Carrie Fisher, James Blunt readuce în atenția publicului piesa-tribut ”Courtney's Song”. Melodia a fost compusă de artist la scurtă vreme de la tragicul eveniment, Blunt fiind extrem de apropiat de regretata actriță.

"Carrie a fost o femeie extraordinară. Am întâlnit-o în Londra, la un restaurant, prin intermediul unor prieteni comuni. M-a întrebat: <<Cu ce te ocupi?>>, iar eu i-am răspuns: <<Tocmai am plecat din armată, am un contract cu o casă de discuri și vreau să mă mut în Los Angeles ca să înregistrez un album>>. Ea mi-a răspuns: <<Atunci o să ai nevoie de un loc unde să stai - vino să stai cu mine>>. Exact așa s-a întâmplat. Și am locuit în casa ei, am înregistrat 3 albume, și de fiecare dată când am mers în Los Angeles, aceea a fost casa mea. Am înregistrat ”Goodbye My Lover” la ea în baie", a detaliat James Blunt la The Nightly Show.

Carrie Fisher a murit pe 27 decembrie 2016, la vârsta de 60 de ani. Cunoscută, în special, pentru rolul Prințesei Leia din ”Star Wars”, Carrie a scris, de asemenea, literatură de non-ficțiune, unul dintre cele mai cunoscute romane ale sale fiind ”Postcards from the Edge”.

James Blunt se află în prezent în plin turneu. Următorul show va avea loc pe 20 august, în Mexic, artistul britanic având și concerte programate în Europa, în țări precum Germania, Austria, Olanda, Franța, Elveția și Italia. În cadrul acestui turneu, James Blunt promovează albumul ”The Afterlove”, material lansat în luna martie.

Citește mai multe despre James Blunt
Videoclipuri cu James Blunt
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE