Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Ana Munteanu, câștigătoarea emisiunii Vocea României 2017Ana Munteanu a câștigat Vocea României 2017, aducând victoria în echipa Smiley - VIDEO INFO CONCERT:
Revelion 2018 la Palatul Parlamentului: Glamour Party cu Ștefan Bănică
INFO CONCERT:
Schöenbrunn Palace Orchestra Vienna
INFO CONCERT:
Holograma lui Ronnie James Dio în concert
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
eMAGIA Sarbatorilor: Alege darurile potrivite la cele mai bune prețuri!

Videoclip oficial: James Blunt - Courtney's Song

Piesa ”Courtney's Song”, cumpusă de James Blunt în memoria actriței Carrie Fisher, beneficiază de un videoclip realizat de unul dintre fanii artistului. Melodia nu se regăsește pe niciun album, fiind înregistrată ca tribut pentru cea pe care Blunt a considerat-o a fi a doua sa mamă.

La 8 luni de la moartea actriței Carrie Fisher, James Blunt readuce în atenția publicului piesa-tribut ”Courtney's Song”. Melodia a fost compusă de artist la scurtă vreme de la tragicul eveniment, Blunt fiind extrem de apropiat de regretata actriță.

"Carrie a fost o femeie extraordinară. Am întâlnit-o în Londra, la un restaurant, prin intermediul unor prieteni comuni. M-a întrebat: <<Cu ce te ocupi?>>, iar eu i-am răspuns: <<Tocmai am plecat din armată, am un contract cu o casă de discuri și vreau să mă mut în Los Angeles ca să înregistrez un album>>. Ea mi-a răspuns: <<Atunci o să ai nevoie de un loc unde să stai - vino să stai cu mine>>. Exact așa s-a întâmplat. Și am locuit în casa ei, am înregistrat 3 albume, și de fiecare dată când am mers în Los Angeles, aceea a fost casa mea. Am înregistrat ”Goodbye My Lover” la ea în baie", a detaliat James Blunt la The Nightly Show.

Carrie Fisher a murit pe 27 decembrie 2016, la vârsta de 60 de ani. Cunoscută, în special, pentru rolul Prințesei Leia din ”Star Wars”, Carrie a scris, de asemenea, literatură de non-ficțiune, unul dintre cele mai cunoscute romane ale sale fiind ”Postcards from the Edge”.

James Blunt se află în prezent în plin turneu. Următorul show va avea loc pe 20 august, în Mexic, artistul britanic având și concerte programate în Europa, în țări precum Germania, Austria, Olanda, Franța, Elveția și Italia. În cadrul acestui turneu, James Blunt promovează albumul ”The Afterlove”, material lansat în luna martie.

Citește mai multe despre James Blunt
Videoclipuri cu James Blunt
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE