Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Videoclip oficial: James Blake - when the party's over (Cover Billie Eilish)

James Blake își arată aprecierea pentru muzica tinerei Billie Eilish lansând un cover al hitului artistei, ”when the party's over”.

Cu un album lansat pe piață anul trecut, James Blake alege să facă o pauză de la promovarea propriilor single-uri și să publice pe canalul de YouTube o versiune intimă a piesei "when the party's over". Single-ul se regăsește pe albumul de debut al lui Billie Eilish, "When We All Fall Asleep, Where Do We Go?", material ce a debutat pe prima poziție în topul Billboard 200 din SUA și i-a adus artistei 5 premii Grammy.

James Blake a lansat discul "Assume Form" în ianuarie 2019. Discul a inclus colaborări cu Travis Scott, Moses Sumney, Rosalía și André 3000.

Laureat al premiului Mercury, cu nominalizări la premiile Grammy și Brit, James Blake și-a propus și a reușit să devină unul dintre cei mai importanți artiști din peisajul muzical actual. Artistul englez în vârstă de 30 de ani a colaborat deja cu o serie însemnată de nume sonore ale industriei, precum Kendrick Lamar, Beyoncé, Jay Z, Mount Kimbie, Bon Iver, Chance the Rapper sau Frank Ocean.

Nerestricționat de un gen anume, James Blake reușește să aducă fiecărei piese compuse o serie de elemente clasice și o inconfundabilă emoție.

Citește mai multe despre Billie EilishJames Blake
Videoclipuri cu Billie EilishJames Blake
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE