Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Lakeetra Knowles în audițiile de la X Factor 2020Rudă cu Beyoncé, Lakeetra Knowles a cucerit juriul de la X Factor 2020 - VIDEO Juriul X Factor 2020X Factor 2020 a ajuns la cea de-a opta rundă de audiții; citește rezumatul emisiunii Eddie Vedder (Pearl Jam) cântând la MTV Unplugged (1992)Urmărește emblematicul concert Pearl Jam de la MTV Unplugged - VIDEO Măștile din Finala Masked Singer RomâniaLeoaica, Corbul, Panda sau Căpcăunul din Finala Masked Singer România îl fac pe Codin Maticiuc să-și recunoscă obsesia Whitney Houston în videoclipul ”I Will Always Love You”Un videoclip Whitney Houston a depășit pragul de un miliard de vizualizări pe YouTube Brian May este "recunoscător să fie în viață" după o hemoragie la stomac

Videoclip oficial: James Blake - when the party's over (Cover Billie Eilish)

James Blake își arată aprecierea pentru muzica tinerei Billie Eilish lansând un cover al hitului artistei, ”when the party's over”.

Cu un album lansat pe piață anul trecut, James Blake alege să facă o pauză de la promovarea propriilor single-uri și să publice pe canalul de YouTube o versiune intimă a piesei "when the party's over". Single-ul se regăsește pe albumul de debut al lui Billie Eilish, "When We All Fall Asleep, Where Do We Go?", material ce a debutat pe prima poziție în topul Billboard 200 din SUA și i-a adus artistei 5 premii Grammy.

James Blake a lansat discul "Assume Form" în ianuarie 2019. Discul a inclus colaborări cu Travis Scott, Moses Sumney, Rosalía și André 3000.

Laureat al premiului Mercury, cu nominalizări la premiile Grammy și Brit, James Blake și-a propus și a reușit să devină unul dintre cei mai importanți artiști din peisajul muzical actual. Artistul englez în vârstă de 30 de ani a colaborat deja cu o serie însemnată de nume sonore ale industriei, precum Kendrick Lamar, Beyoncé, Jay Z, Mount Kimbie, Bon Iver, Chance the Rapper sau Frank Ocean.

Nerestricționat de un gen anume, James Blake reușește să aducă fiecărei piese compuse o serie de elemente clasice și o inconfundabilă emoție.

Citește mai multe despre Billie EilishJames Blake
Videoclipuri cu Billie EilishJames Blake
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE