Urmărește-ne în Social Media

James Blake, slowthai - Funeral

James Blake și slowthai expun emoții de care mulți dintre noi ne ferim să vorbim. "Funeral" este o piesă de o profunzime zguduitoare, ce ne ajută să deschidem un dialog necesar, menit să vindece răni interioare uneori insesizabile.

"Funeral" este descrierea unui scenariu ipotetic, a unei situații limită în care ne confruntăm cu propria noastră mortalitate înainte de momentul decisiv. Dialogul interior, prezentat de James Blake, este vivid și dureros, dar arta este menită să vindece, iar prin această expunere artistul se îmbărbătează pe sine, dar și pe cei care au trecut, ca și el, prin aceste stări.

Piesa "Funeral" se regăsește pe albumul "Friends That Break Your Heart", ce include și single-urile "Say That You Will", "Famous Last Words" si "Life Is Not The Same", precum și colaborări cu SZA și Monica Martin. Discul a fost lansat oficial pe 8 octombrie și poate fi achiziționat de pe majoritatea platformelor de streaming.

Tracklist "Friends That Break Your Heart" - James Blake:

 1. Famous Last Words
 2. Life Is Not The Same
 3. Coming Back (feat. SZA)
 4. Funeral
 5. Frozen (feat. JID & SwaVay)
 6. I'm So Blessed You're Mine
 7. Foot Forward
 8. Show Me (feat. Monica Martin)
 9. Say What You Will
 10. Lost Angel Nights
 11. Friends That Break Your Heart
 12. If I'm Insecure

Nerestricționat de un gen anume, James Blake reușește să aducă fiecărei piese compuse o serie de elemente clasice și o inconfundabilă emoție. Cu aproape 300 de milioane de stream-uri în mai puțin de un an, popularitatea lui James Blake în industria muzicală este în continuă ascensiune.

PUBLICITATE
Comentarii