Urmărește-ne în Social Media

James Blake - Mile High (feat. Travis Scott and Metro Boomin)

James Blake plutește în universul creat de propriul subconștient în videoclipul suprarealist al piesei ”Mile High”. În clip apare și Travis Scott.

Stând la masă cu Travis Scott, James Blake se desprinde brusc de lumea reală și călătorește într-o lume obscură. În vreme ce meditează asupra iubirii, artistul cântă alături de Travis Scott, versurile noului single "Mile High" explicând starea de plutire în care se află. Videoclipul se încheie cu cei doi artiști stând iarăși la masă într-o cafenea, Travis Scott neînțelegând nimic din ceea ce s-a întâmplat.

"Mile High" se regăsește pe albumul "Assume Form", lansat pe 18 ianuarie, la 3 ani distanță de albumul anterior, "The Colour in Anything". Discul a primit review-uri excelente din partea NME, The Independent și The Daily Telegraph, care i-au acordat 5 stele din 5. La fel de impresionat a fost și Wren Graves de la Consequence of Sound, care a scris în cronica sa că James Blake este "unul dintre cei mai originali compozitori ai acestei generații".

Laureat al premiului Mercury, cu nominalizări la premiile Grammy și Brit, James Blake și-a propus și a reușit să devină unul dintre cei mai importanți artiști din peisajul muzical actual. Artistul englez în vârstă de 30 de ani a colaborat deja cu o serie însemnată de nume sonore ale industriei, precum Kendrick Lamar, Beyoncé, Jay Z, Mount Kimbie, Bon Iver, Chance the Rapper sau Frank Ocean. Nerestricționat de un gen anume, James Blake reușește să aducă fiecărei piese compuse o serie de elemente clasice și o inconfundabilă emoție.

PUBLICITATE
Comentarii