Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO JurjakStreet Delivery 2020 | Concerte cu ReSoluții - Programul pe zile Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică INFO CONCERT:
Street Delivery 2020
B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam

Videoclip oficial: James Bay - Let It Go

James Bay, câștigătorul premiului Critics' Choice la Brit Awards 2015, a lansat videoclipul noului single ”Let It Go”. Piesa este extrasă de pe albumul de debut ”Chaos And The Calm”.

În copilărie, James Bay îi considera pe Bruce Springsteen și Michael Jackson supereroi. A crescut ascultând greii industriei și studiindu-le măiestria. A înțeles apoi, treptat, că anumite lucruri nu pot fi replicate și că nici nu ar trebui să încerci așa ceva. Importantă a rămas, însă, emoția, aici găsindu-și resursele creative capabile să creeze și să dezvolte un stil individual.

La 23 de ani, James Bay are deja 12 ani de chitară la activ. A început să exerseze la acest instrument când avea doar 11 ani, dorindu-și pe atunci să calce pe urmele ”dinozaurilor”: The Rolling Stones, Led Zeppelin, Eric Clapton.

„Am învățat să cânt la chitară după ureche când aveam 11 ani. Ascultam multă muzică de la Rolling Stones, Zeppelin și Eric Clapton. Stăteam închis în camera mea cu orele, încercând să recreez tot ceea ce ascultam. E un mod foarte bun de a învăța. Eșuând în a suna exact ca muzicienii respectivi reușești să-ți dezvolți propriul stil.” - James Bay

Albumul de debut al lui James Bay se numește ”Chaos And The Calm” și a fost lansat pe piață în format digital pe 23 martie 2015.  În versiune standard, discul conține 12 piese compuse de tânărul artist în colaborare cu Iain Archer, Paul Barry, Jimmy Hogarth & Steve McEwan, Jon Green, Ed Harcourt, Joel Pott și Chris Leonard.

Tracklist ”Chaos And The Calm” - James Bay:

 1. Craving
 2. Hold Back the River
 3. Let It Go
 4. If You Ever Want to Be In Love
 5. Best Fake Smile
 6. When We Were On Fire
 7. Move Together
 8. Scars
 9. Collide
 10. Get Out While You Can
 11. Need the Sun to Break
 12. Incomplete

Deluxe Version:

 1. Running
 2. Clocks Go Forward
 3. Stealing Cars
 4. Scars (Live At the iTunes Festival / 2014)
James Bay - “Chaos and the Calm” (copertă album)

James Bay - “Chaos and the Calm” (copertă album)

Citește mai multe despre James Bay
Videoclipuri cu James Bay
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe și actualizat pe la .
CLOSE
CLOSE