Urmărește-ne în Social Media

James Bay - If You Ever Want To Be In Love

James Bay a lansat un videoclip nou, ce promovează piesa ”If You Ever Want To Be In Love”. Vizualul a fost filmat în cadrul unui concert restrâns.

Noul single James Bay se numește ”If You Ever Want To Be In Love” și este extras de pe album său de debut, Chaos And The Calm”. Discul a fost lansat pe piață pe 23 martie 2015, plasându-se pe prima poziție în topul albumelor din UK și Irlanda. Pe acest material se regăsesc 12 piese compuse de tânărul artist în colaborare cu Iain Archer, Paul Barry, Jimmy Hogarth & Steve McEwan, Jon Green, Ed Harcourt, Joel Pott și Chris Leonard.

La 25 de ani, James Bay are deja 14 ani de chitară la activ. A început să exerseze la acest instrument când avea doar 11 ani, dorindu-și pe atunci să calce pe urmele ”dinozaurilor”: The Rolling Stones, Led Zeppelin, Eric Clapton.

„Am învățat să cânt la chitară după ureche când aveam 11 ani. Ascultam multă muzică de la Rolling Stones, Zeppelin și Eric Clapton. Stăteam închis în camera mea cu orele, încercând să recreez tot ceea ce ascultam. E un mod foarte bun de a învăța. Eșuând în a suna exact ca muzicienii respectivi reușești să-ți dezvolți propriul stil”, a mărturisit James Bay într-un interviu acordat Republic Records.

Pe lista marilor sale influențe se află Ray Lamontagne, Fleetwood Mac și The Rolling Stones. Dintre artiștii mai tineri îi apreciază pe cei de la Kings of Leon pentru ”abilitatea incredibilă de a balansa simplitatea refrenelor cu părțile complexe și energice de chitară”.

PUBLICITATE
Comentarii