Urmărește-ne în Social Media

James Arthur - SOS

James Arthur a lansat cea mai puternică piesă a sa de pe noul album "It’ll All Make Sense In The End". Noul single "SOS" este lansat împreună cu un videoclip dramatic, în care artistul britanic este îngenunchiat de o relație ce l-a lăsat aproape lipsit de speranță.

Noul single "SOS" vine în completarea piesei lansate anterior, "Emily", pe care artistul a scris-o cu gândul la o viitoare fiică. James Arthur trece astfel prin întreg spectrul emoțional, de la fericire și exuberanță la dezamăgire și pierderea identității.

Albumul "It’ll All Make Sense In The End", ce include aceste piese, va fi lansat pe 5 noiembrie.

Tracklist "It’ll All Make Sense In The End" - James Arthur:

 1. Running Away [Explicit]
 2. Wolves
 3. Medicine
 4. September
 5. Always
 6. Emily
 7. Last Of The Whiskey
 8. Never Let You Go
 9. 4000 Miles [Explicit]
 10. Deja Vu [Explicit]
 11. Ride [Explicit]
 12. Avalanche
 13. SOS
 14. Take It Or Leave It

James Arthur este unul dintre cei mai de succes artiști britanici, cu peste 2.5 milioane de albume vândute în întreaga lume. A ajuns în topurile a zeci de țări, iar până în momentul de față, albumele sale i-au adus 4 Discuri de Platină și 4 Discuri de Aur, dar și un clip cu peste 1 miliard de vizualizări pe Youtube.

James a câștigat X Factor în 2012, iar până în prezent este cel mai de succes artist care a luat parte la celebrul concurs. În doar 4 ani de la lansarea sa pe scena muzicală, James Arthur a susținut concerte atât în Europa, cât și în America de Nord și în Asia. A împărțit scena sau a colaborat cu artiști precum Kelly Clarkson, One Republic, Machine Gun Kelly sau Westlife.

În momentul de față este și amabsador SANE, o organizație caritabilă din Regatul Unite care ajută persoane ce se lupta cu depresia și anxietatea.

James Arthur ar fi trebuit să concerteze anul acesta la Arenele Romane din București. Evenimentul a fost, însă, amânat în 2022. Pentru mai multe detalii, accesați Agenda InfoMusic.

Comentarii