Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Dolores O'Riordan în deschiderea concrtului The Cranberries de la Romexpo, Bucuresti pe 11 octombrie 2012Dolores O’Riordan, solista The Cranberries, a murit la 46 de ani INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Judas Priest - Firepower
Revoluția Prețurilor vine cu până la 60% reducere. E momentul să vânezi ofertele, mâine poate fi mai scump!

Videoclip oficial: Jake Bugg - How Soon The Dawn

La doar un an de la apariția albumului ”On My One”, Jake Bugg revine cu un single nou, ce anunță cel de-al patrulea album de studio. Noua melodie se numește ”How Soon The Dawn” și este acompaniată de un videoclip ce-l suprinde pe tânărul artist cu zâmbetul pe buze, îndrăgostit.

Piesa ”How Soon The Dawn” scoate la iveală o nouă latură a lui Jake Bugg. Tânărul uneori ușor recalcitrant, alteori timid, trece odată cu noul single în zona de romantism. În clipul piesei, acesta apare alături de iubita lui, modelul Roxy Horner.

How Soon The Dawn” este prima piesă extrasă de pe cel de-al 4-lea album de studio al lui Jake Bugg. Noul disc se numește ”Hearts That Strain” și a fost înregistrat în Nashville, alături de muzicieni de calibru, precum Gene Chrisman și Bobby Woods (care au lucrat și cu Wilson Pickett și Aretha Franklin).

”Albumele te poartă în lumea lor încapsulată. De data asta am vrut să scriu piesele și să le înregistrez împreună cu mari muzicieni. Sunt bătrâni, dar sunt extraordinari”, a declarat Jake Bugg.

Hearts That Strain” va fi lansat pe 1 septembrie. Până atunci, discul poate fi precomandat de pe site-ul artistului.

Jake Bugg este considerat unul dintre cei mai talentați artiști ai noului val. La doar 23 de ani, artistul britanic reușește să susțină concerte sold out la Royal Albert Hall, avansând în doar 4 ani de carieră de la show-uri în pub-uri la prestații live în fața a peste 10.000 de spectatori.

Citește mai multe despre Jake Bugg
Videoclipuri cu Jake Bugg
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE